МОМЧЕТО НА ТАТКО (THE ELITE CALL-GIRL'S TALES)


ВНИМАНИЕ!!! ВСИЧКИ ОПИСАНИ СЛУЧКИ И ГЕРОИ В ТАЗИ ТВОРБА/ТЕЗИ ТВОРБИ, СА ПЛОД НА АВТОРСКОТО ВЪОБРАЖЕНИЕ!  ВСЯКА ПРИЛИКА С ДЕЙСТВИТЕЛНИ ЛИЦА, МЕСТА И СЪБИТИЯ Е СЛУЧАЙНА


Като елитна компаньонка, са ми се случвали различни неща - от забавни до нелепи, но имам една история, която е едновременно странна, също толкова възбуждаща и оставила следа в паметта ми, която се случи преди две години.

***

К. е собственик на много арт заведение в центъра на столицата. Адски чаровен и забавен е, като си има и мрачните моменти. Истината е, че до въпросния “инцидент”, с него бяхме просто добри познати. Използвах, заведението му да се срещам с мъжете с които имам уговорка. Обстановката там е уникалан, с музика на живо и интересни презентации. Както казах - АРТ! 

Говорехме си от време на време докато чаках някой клиент. Той нямаше нищо против мен и професията ми, защото съм дискретна и се нося доста елегантно, не шокиращо и показно. Все пак съм част от “елита” в професията ни и не съм, като колежките от улицата. Интелигенти жени сме, повечето от нас решили да изкарват парите си, с тялото дадено им от бог, … а и секса си го бива, през повечето време… И всъщност консумацията изобщо не е задължителна.

К. Често се шегуваше, че трябва да ме наеме, дори за двучасов разговор, защото с мен му било по-лесно да споделя, а не му се хвръляли пари за терапевт (това ми отговори, когато му препоръчах такъв). Посмяхме се, чукнахме се с питиетата си и оттогава не бяхме отваряли дума за това, въпреки, че често улавях погледа му върху мен. 

Човекът е женен, с две деца и доста невротична на моменти съпруга, която му трови живота, не рядко! И все пак, не поиска нито веднъж услугите ми… дори за разговор. 

До онзи момент!

***

Една вечер отидох, просто ей така до заведението му. Нямах уговорка с никого - нито клиент, нито приятели. Когато влязох му кимнх за поздрав и той ми върна жеста. След около десетина-двайсет минути, той се приближи, явно видял, че няма клиент. Младешкия му глас звънна в ушите ми, с лека нотка на притеснение:


“Чакаш ли някого? Да не би да ти е вързал тенекия, мизерника? Или…”

Лицето му бе леко смутено. Погледът му често се местеше надолу, някак си свенливо докато говореше. Изказа му бе толкова сладък. Огледах го - косата му бе кестенява, прошарена по много секси начин. Очите му бяха големи, лешникови. Брадата му бе оформена в нещо като незавършено катинарче -  мустачки отгоре и малко брада отдолу, добре оформени. Устните му бяха тънки, но не чак липсващи. Погледът му сякаш гореше с някаква много приятна, чиста светлина, отразяваща душата на един мил, заседнал в конформизма мъж, които съжалява, че не е опитал всичко. С жена си е откакто е бил на 15 години. Оженили са се рано…

Усмихнах му се, обезоръжаващо. Той почервеня. Сведе погледа си по онзи невинен, смутен начин. Отново ме погледна изпод вежди, но пак с онази топлота, излъчващи странна невинност, не много характерна за зрели мъже…

“Не! Днес реших да уважа заведението ти, ей така. Да поседя сама и да се полюбувам на обстановката и музиката… Не чакам никого!”.

Усетих, че се напрегна. Незнайно защо и аз усетих как нещо, натежа във въздуха, между нас. Някакво напрежение.

“Може ли да седна до теб… ъм, при теб!”

Засмях се леко за да го отпусна. Посочих му празното място до мен, в сепаренцето.

“Може и при мен, и до мен!...”

Намигнах му и потупах мястото до мен леко с ръка, за да потвърдя думите си. Той нервно и рязко се разположи до мен, леко блъскайки се в масата. Махна с ръка на сервитьорката си. Поръча си малко питие, а за мен по-пълна чаша.

“Ммм, да не искате да ме напиете и да се възползвате от мен, чаровни господине?!”, подкачих го аз. Той се изчерви още повече и погледа му се закова в земята. Имах, чувството, че се изключи и ще остане така цяла вечер. Вътрешно се смеех, чистосърдечно , на тази негова свенливост. За бога, 40 годишен мъж си, плюс-минус няколко годинки. 

Погледна ме. Вътрешния ми смях секна. В следващите минути, докато говореше, погледа му леко се отклоняваше, но като цяло ме гледаше в очите с решителност и твърдост. Истината е, че усетих топлина да се разлива по слабините ми и устих, че леко се оросявам. Бях готова да приема всичко което каже, дори и да ме пожелае на момента и да ме тръшне върху масата, да ме вземе там, пред пълното заведение… Боже какви, непрофисионални мисли… Като някакъв евтин порно-филм!

“Ами! Синът ми прави 21 години, този месец, април… ммм… Та, това е американското пълнолетие. Аз нали поживях в Щатите… та, много ми се иска, да му направя някакъв много специален подарък… Виж, можеш да ми откажеш…”

Млъкна за момент и се вгледа в мен, втренчено. Аз не свалях очи от него до този момент. Отклоних поглед. Взех чашата си и отпивайки го погледнах. Той не мигаше…

“Продължи!”, казах аз оставяйки, полуизпитата напитка на масата.

“Та, исках нещо необичайно, да напревим като баща и син… Ммм! Не знам откъде ми хрумна… Ненормално е…”, капки пот избиха не челото му. 

“Спокойно!”, сложих ръка върху неговата, малко над китката. Представих си как светкавично я дръпва, но останах изненадана. Беше топла, жилава, силна, с мек рядък мъх по нея, светъл и приятен. Представях си как прокарвам длан по нея, докато ме е затиснал. Как се впиват пръстите ми в плътта ѝ. 

“Искам да те споделя със сина ми и да прилича на урок… искам да опита нещо, което предполагам никога не е правил - да те вземе най-изотзад…”

Едва не изплюх питието, което отпивах. Запазих максимално самообладание. Погледнах чашата, замислено, след което погледнах него. Боже, колко чаровен и невинен изглеждаше, дори отправяйки това необикновено предложение. Вижте, бащи ме бяха поръчвали за синвете си, синове -  за бащите си! “Щастлив ден на бащата, тате!” и “ЧРД, сине!” не ми бяха чужди, но това да бъда споделена едновременно. От баща и син. Да, бяха ме споделяли едновременно, мъже, по различен начин, но нямащи такава кръвна връзка. 

Стана ми любопитно, горещо и слабините ми запулсираха, превъртайки спомените си, а след това вниквайки в думите му. 

“Аз не знам, дали ще вляза в теб… ще видим на момента… но искам той да те опита отзад и … имам само на теб доверие, защото си толкова, интелигентна и секси и се усеща че си разбираш от работата! Човечна си…” направи пауза и сведе поглед към деколтето ми, сякаш търсеше още вдъхновяващи думи, изписани там. “Толкова си човечна и топла!!!... Ще можеш ли да дойдеш, утре перди да отворя заведението да се доразберем!”

“Разбира се!”

Тази вечер, заспах трудно, мислейки си за К и някак си, знаех, че и той не спи, мислейки за мен.

***

На другия ден отидох в уречения час за да уговаряме подробностите. Заплащане, час, място, евентуална програма. Заведението бе пусто. Бе дошъл часове по-рано за да се срещне с мен.


Седнахме. Той ми наля питие, наля и на себе си. Двамата бяхме леко напрегнати. Заговрихме се за това как си го представя. Разговор, питие и след това основното ястие - АЗ! Уточнихме, къде ще се случи всичко и след това уговорихме сумата. Искаше ме за около два часа, с възможност за доплащане за допълнително време. Записах си нещата в календара на телефона и тръгнах да се приготвям да си ходя…


В мига в който понечих да стана, той ме хвана за ръката, нежно, дръпвайки ме леко към себе си.

“Виж...ммм… дано не е нахално, но… може ли да те помоля, за нещо като… демо… като предварителна малка презентация… Само аз и ти…”


Краката ми се подкосиха. Думите излизащи от устата му, с този младежки глас, леко неуверено, се разминаваха с пламналия му поглед, който се сведе към земята само за миг и отново се впи в мен. Излъчваше такава решителност, мъжество и увереност, каквито не го бях виждала да проявява. Не и в такава степен! 


“Извинявай! Не биваше… Нахално е…”, погледът му отново се заби в земята. Не го бях виждала да прави така с познатите си и клиентите си. Бях забелязала, че когато някоя непозната жена флиртува с него, докато отива към офиса или седи на бара, реагира почти така, но не толкова интензивно. Повдигнах брадчката му и го погледнах в очите. Гласът ми излезе, тих, нежен, топъл и предразполагащ:


“Хей!”, спокойно, “Погледни ме!”, за секунда очите му се завъртяха и после, блестящи и стермителни се впиха в моите, които не знам защо се навлажниха. Изпитвах силно желание да го прегърна и да бъда безкрайно нежна с него. Да го милвам, да го целувам навсякъде. Да го докосвам… 


Впих устин нежно в неговите. Дъхът ни се сля. Времето изчезна, света се стопи, земята под нас сякаш се завъртя. За момент помислих, че ще припадна, но усетих ръцете му върху кръста си, тялото му прилепна към моето. Отдръпнахме се за момент. Сега усещах чистия му огън, споделен и с мен. Беше толкова приятно и топло. Отново се целунахме и този път той пусна езика си леко и нежно в моята уста. Моят собствен го посрешна, закачайки го с връхчето си. Затанцуваха първоначално, неловко, после буйно и страстно. Притискахме се силно един в друг. Ръцете му ме милваха по гърба и някак си възпитано не смееха да слязат по-надолу. Обвих врата му, с моите, така сякаш сме някакви влюбени, копнели дълго време да се видят и да се целунат, както трябва и както жадуват. Не знам колко време мина в тези дълги целувки. В един момент се разделихме, по-скоро отлепихме един от друг. 


“Та, какво искаш да направим сега?!”, попитах аз, поела си дъх, почти делово.


“Ела в офиса ми! Искам само една свирка… като демо… Нали може?!”.


Разстапях се от нежност и страст, едновременно. Толкова беше сладък. Не помня как стигнахем до офиса му, помня, че той ме държеше за ръка и всичко около нас се размиваше. Влазохме в малкото помещение. Той затвори и заключи вратата. Бръкнах в чантичката си за презерватив. Имах точно от идеалните - ултра тънък и здрав. Той припряно, разкопча панталона си. Чепът му щръкна, розов, корав и толкова красив. Искаше ми се да го поема така и да го изпия. Той сякаш прочете мислите ми. 


“Мисля, че ти и аз сме чисти! Аз не съм го правил с друга освен с жена си, а тя със сигурност е чиста… По начина по който извади презерватива, е ясно че и ти се пазиш… Ще ти платя двойно и за сега и за празнеството, ако може да е без гумички… Гарантирам ти, че сме чисти!”


В друга ситуация, бих отказала да го направя без презерватив. Но, той говореше толкова искрено и от сърце. Просто нямаше как да лъже. Или поне тогава, толкова ми се искаше да вярвам, че е така, че просто реших да приема думите му, на доверие. А и наистина умирах да го изпия. Кимнах и върнах гумичката обратно. Заех се с “демото”...


Палеца и покзалеца ми, обвиха основта на ствола му, като пръстен. Стиснах леко, за да проверя реакциите му. Членът му потрепна. К. дишаше учестено. Погледнах го. В сумрачното помещение, очите му сякаш горяха още по- силно и в тях се четеше молба - “Направи го! Поеми го, моля те!”. Бях виждала това и преди, но сега, просто не можех да остана хладнокръвна. Исках да бъда нежна и не ми пукаше за парите. Желаех този прекрасен мъж! 


Заоблизвах главичката, поех я в устата си, като през това време масажирах ствола му. Покривах, чувствителния връх с естествената му кожена качулчица, после я оставях да се свлече. Ближех го и го смучех. Закачах топките му. Той заговори:


“Толкова си красива и топла… Ммм… И тези сладки, наперени гърди… Ооох, нямам търпение да те видим на рождения ден…Ооох моля те не спирай!... Ммм, толкова хубаво го правиш!... ааах!...”


Около двайсет-трийсет минути се забавлявах с невероятния му чеп. Той проговаряше от време на време в този дух. Милваше косата ми. Поглеждахме се. Впивах поглед в неговия, докато мъжествеността му изпълваше устата ми. Знаех, че тази картинка го влудява, в добавка на разголените ми гърди, към които той леко неловко посягаше и ги закачаше с пръсти. Охкаше и стенеше, равномерно. Аз издавах едно “ммм!” изпълнено с наслада. В един миг той просто притисна главата ми по-надолу, към основата на ствола му, почти задавяйки ме, като през това време нададе вик на задоволство. Сокът му се изля в гърлото ми, преля, почти ме задуши… Слава богу, К. се усети на време и пусна главата ми. Дишаше тежко и охкаше. Очите му бяха пълни с благодарност. 


“Съжалявам, че те дръпнах и натиснах така, но просто беше толкова хубаво, че не можах да се сдържа... “, обясняваше се той, като ученик, докато ми подаваше кърпа с която да се почистя, след което и той се избърса. 


“Парите?!”


“Остави! Аз черпя. Беше наистина страхотно и нямам търпение да се позабавляваме така и на рождения ден… Между другото, смятам да си освободя графика до тогава. Ти също внимавай…”. 


Можех да си го позволя и някак си, вътрешно исках да се подготвя максимално, не толкова за младежа, на когото правеше подарък, колкото за него. 


Тази нощ, заспах като къпана, превъртайки си сценката, която се разигра в офиса му.


***

Пристигнах в апартамента, който той даваше под наем и сега бе свободен за събитието. Бях точна. Двамата мъже ме чакаха, леко нервни. Синът му А. явно бе наследил свенливостта и чаровното излъчване на баща си, въпреки, че чертите им не бяха много общи...


“Сигурно прилича повече на майката си!”.


Беше малко по-тъмно кестеняв, доста атлетичен, с приятна усмивка на априлски Телец, кафяви очи, блестящи по младежки, любопитен начин, не като на баща му - със страст и нежност! Заприказвахме се. Пуснаха музика. Наляха питиета и предложиха мезета. Седнахме на удобен диван. Аз между тях двамата. Чукнахме се за здравето на рожденика. Между другото, нашето частно парти се състоеше ден след рождения ден, така, че не им се налагаше да са припряни и си личеше, че искат да се насладят. 


Вечерта напредваше. В един момент аз оставих чашата и закачливо, казах:


“Мисля, че е време да се позабавляваме и таткото да помогне на сина си да разопакова подаръка си!”...


Впих устни в тези на А, през това време усетих ръцете на К върху гърдите си, плъзнали се откъм гърба ми, опитващи да ги извадят от деколтето. Езикът на младия мъж, неуверено се плъзна в устата ми и докосна моят. Аз отвърнах бавно и леко свенливо с моят, докато изведнъж не започнаха да се боричкат по-буйно и по-чувствено. Бе наследил умението на баща си да се целува, така, че да накара кръвта ти да закипи. Ръцете на К. освободиха гърдите ми и сега бяха заети да ги мачкат, наслаждавайки се на твърдите зърна. Пръстите на А се плъзнаха по вътрешната страна на бедрото ми, без да спира де ме целува, стигнаха до гащичките ми, помилваха ме през тъканта, след което някак си ловко отместиха плата и започнаха да милват гънките на срамните ми устни, набъбнали от възбуда. Плъзна се между тях, напипа клитора ми и се заигра с него. Аз инстинктивно се притиснах към ръката му. Баща му, притиснал гръд към гърба ми, разкопчаваше странично разположения цип на роклята ми с една ръка, с другата милваше и стискаше едната гърда, докато устните му се впиваха във врата ми.


“Толкова си секси! Толкова те искам! Топла и нежана...Ммм!”, шепнеше К.


Спряха с приятните занимания и задружно ме разсъблякоха, оставяйки ме само по чорапи и колана за жартиери, който разкопчах, за да могат да свалят бельото ми. Двамата бързо събуха панталоните и слиповете си, останаха- единият само по бяла тениска (А) , а другият по червена карирана риза, със запретнати ръкави и синя фланелка отдолу (К).


Заех се, да си поиграя с двата прекрасни члена, навирени към мен и потрепващи от желание, като първо, мислено ги сравних, милвайки ги. Този на бащата бе от любимия ми тип – не чудовищно, грозно големи а изящно изваян, идеален размер, твърд с нежна извивка, красива главичка – просто съвършен, идеален за мен. Чепът на момчето бе по-дебел, дълъг, и също така прелестен, пулсиращ и готов за действие. Движех ръка по дължините им. А, изви глава назад с притворени очи, за миг, след което ме зацелува по врата. Ръката му, отново бе между краката ми, където се срещаше с тази на баща му. Пръстите на младежа бяха потънали в пулсиращата ми вагина, тези на баща му опипвха твърдата пъпчица на клитора ми. Двамата ме влудяваха, но аз се сдържах да не свърша. Все пак бях тренирана. Бе невероятно трудно. Бях се изврънала към К и той ме целуваше страстно, усмихваше ми се и отново ме целуваше. Свободната ръка на А ме държеше за кръста, а тази на К си играеше със зърното на едната ми гърда.


В един момент, таткото, обхвана двете ми голи гърди и ги навири към сина си.


“Хайде, сега моето момче да си поиграеш с тези! Ближи ги и ги смучи така, че да я накараш да се подмокри!… Ти писенце, не спирай да си играеш с куровете ни… Много добре ги лъскаш, продължавай, защото след малко, ще трябва и да ги полапаш… Ммм, обичаш да лапаш такива красавци, нали?!”. 


Усмихнах се и кимнах.


“Нямам търпение!” прошепнах и погледнах към А който се бе заел, като прилежен син да изпълнява препоръките на татко си. К държеше гърдите ми и леко ме хапеше и целуваше по врата. Момчето доста умело, в началото, бавно започна да докосва твърдите, чувствени, розови зърна с езика си. Облиза ги с цялата му повърхност, отдолу нагоре, едно след друго. Бавно и с натиск. Усещах влажната следа. Повтори това няколко пъти. Започна да ги засмуква, звучно вадейки ги от устата си. Аз се опитвах да не спирам да лъскам бастуните им, но това ставаше все по-трудно, тъй като двамата ме влудяваха. Чух смеха на К, пълен с задоволство и гордост. Можех да си представя как гледа сина си, играещ си с гърдите ми, топли и бели, обхванати от бащините, жилави ръце и поднесени като дар, към момчето. Извих се назад и притворих очи, изстенвайки силно. К впи устни във врата ми… Скоро малкия взе да редува, засмукванията с дразнене с върха на езика – бързи, докосвания по чувствителната, твърда плът. Като боцвания! И отново засмукване. Аз ускорих темпото на масажа, там долу, но К ми прошепна да забава. Отново се извих и усетих дъха му върху врата си, устните му се притиснаха към нежната кожа, рацете му повдигаха гърдите ми и се свиха по-плътно около тях.


Озовах се разположена на дивана, на колене, с разтворени крака, между баща и син. Двамата се бяха заели да ме влудяват, смучейки и хапейки зърната на гърдите ми, мачкайки плътта ми, закачайки се. Бяха плъзнали ръце между краката ми. Пръстите им се редуваха да ме милват по овлажнените устни, между тях, да дразнят клитора ми, да проникват в мен. К. От време на време нашепваше напътствия, към А, как да ме пипа – по-бързо, по-бавно, там и там…Бяха ме прегърнали, кръстосвайки свободните си ръце през кръста ми. Разменях целувки ту с единия, ту с другия. Междувременно, аз не седях без работа. Във всяка от дланите ми лежеше по едно красиво, твърдо, розово-червено парче на насладата, което аз милвах, нагоре-надолу, с различно темпо и натиск, издърпвайки внимателно кожичките до главичката и обратно. Чувствах се невероятно!


В следващия момент ме разположиха да легна. К. поднесе твърдия си хубавец към устатат ми за близане и смукане, с които се заех с удоволствие. А. застана между разтворените ми крака и се зае да яде писанката ми. Ближеше набъбналите срамни устни. Облиза ги отдолу-нагоре няколко пъти, старателно, след което ги разтвори и заоблизва, засмукваше внимателно клитора ми. Спря, изправи се и внимателно, бавно, сантиметър по сантиметър се плъзна в мен. Остана така за малко. Аз притворих очи, отпуснах глава и спрях да смуча члена на К, като не спирах да го масажирам бавно. В следващия момент младия мъж започна да се движи навън-навътре, бавно… Постепенно усили темпото. Аз се заизвививах под него. Стиснах члена на баща му и го засмуках силно. Масажирах го и го поемах с уста, смучейки с бясна скорост. Скоро К се развика:


“Спри!… Ааах, ще свърша!... Не искам да свършвам!”.


А. продължаваше да блъска в цепката ми, но по сигнал на татко си, спря, извади влажното си парче от мен. Последва промяна на позициите и аранжимента. К. седна на дивана, аз се разположих в скута му с лице и навирени гърди към него. Нанизах се бавно върху коравия му, изправен към мен, инструмент. Започнах, ту аз да подскачам и да се движа отгоре му, ту той да блъска в мен изотдолу. Милваше косата и лицето ми, целуваше ме по врата и гърдите. А лубрикира своя красавец и много бавно нахлу през задната врата. За момент спряхме да се движим, докато малкия се намести. Започна се една промяна на ритъма. Движехме се по различен начин, до колкото можем за да се нагодим. Ту двамата блъскаха в мен, ту единия се движеше в окупирания от него отвор. Аз не можех да правя кой знае какво освен да се наслаждавам на чувството за пълнота в мен, докарващо ме до границата на екстаза и отвъд. Усещах как ръцете на А. ме стискат здраво за хълбоците. Целувахме се с К и той ближеше и засмукваше зърната ми. Стенания, онзи пляскащ звук от онези филми, притъпен звук от дивана под нас – музиката на еротичната игра. Не, помня колко пъти свърших.


В един момент А. просто замря. Изръмжа продължително. Белият му крем се изля в ануса ми и след като бавно го извади, струйката се спусна върху ствола и топките на зачервения юнак на баща му, който с няколко тласъка ме накара да свърша отново, като същевременно ме изпълни със соковете си, които преляха от влажната ми цепка. Той охкаше с притворени очи и отпусната глава. А. се свлече до нас. К. вкара все още твърдия си и омазан чеп в мен, в хлъзгавата ми от спермата му вагина. Притисна ме, завъртя ме да легна до него и ме помилва. После нежно ме целуна по челото, прошепвайки:


"Благодаря!"...


***


Голи и задоволени, пийнахме по още една чашка за здравето на рожденика. К, ми подаде плик с парите докато привършвах да се обличам и ми благодари отново, по-делово, след което ме целуна по бузата. Аз му отвърнах с комплименти и с уверението, че е било страхотно.


Когато се прибрах в апартамента си, установих, че ми е платил двойно от договореното и е оставил имейл адрес и телефон! Легнах си, превъртайки всичко случило се тази вечер в съзнанието си и неусетно заспах…


Навън заръмя тих, пролетен дъждец и леко, ритмично зачука по прозореца.


К Р А Й

Comments

Popular posts from this blog

ЗА ЕДИН МИГ

СЕКС ФАНТАЗИИТЕ НЕ СА ЗА ВСИЧКИ... ТЕ СА ЗА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ СМЕЛОСТ!!!