ИМАТЕ ПРАТКА





ВНИМАНИЕ!!!

ВСИЧКИ ОПИСАНИ СЛУЧКИ И ГЕРОИ В ТАЗИ ТВОРБА/ТЕЗИ ТВОРБИ, СА ПЛОД НА АВТОРСКОТО ВЪОБРАЖЕНИЕ! 

ВСЯКА ПРИЛИКА С ДЕЙСТВИТЕЛНИ ЛИЦА, МЕСТА И СЪБИТИЯ Е СЛУЧАЙНА!

Получи есемеса рано сутринта. Очакваше тази важна пратка и се надяваше да я получи преди обяд.

Куриерите я дразнеха когато се мотаха цял ден.

Погледна съобщението на телефона си. Колко дължи? Между, колко и колко часа да очаква буса…

***
Странното бе, че изпитваше някаква странна възбуда. Не типичната, почти  невротична, тази, когато си в очакване. Съвсем друг вид. От онази… специалната.

От близо два месеца не й оставаше време за някакво по-специално удоволствие. Вечно бе уморена, затрупана от работа. Вечер заспиваше щом подушеше възглавницата, буквално.

Имаше с кого. Не е като да нямаше. Кандидати на обаждане разстояние, готови за нощ на плътски удоволствия.

Но, на нея не й се искаше нещо толкова традиционно. Беше настроена приключенски.

***
Жегата беше убийствена.

Тя трябваше, да си метне някаква тениска защото гърдите й бяха набъбнали под потника и някак си я досрамя да излезе така за да приеме пакета. Не, че не се разхождаше така и това не я караше да се чувства неудобно, въобще. Но не й се искаше да стряска куриера.

Телефонът иззвъня.

„…?! Има пратка за Вас! На адреса ли сте?”

„Да! Веднага излизам да я приема!”

„До две минути съм при Вас!”

Мъжки глас, като всеки приятен мъжки глас. Нищо по-особено. Но днес явно, всичко й се струваше възбуждащо и интересно. Всеки мъжки глас би й се сторил прелъстяващ. Изпълващ я със силно желание.
Слънцето печеше силно.

Тениската сякаш гореше върху плътта й и нямаше търпение да се освободи от нея. Застана на вратата, в късите си, жълти панталонки, впитата бяла тениска очертаваща с какво е облечена отдолу и заоблените й форми. Косата й бе вързана на дълга опашка.

Белият бус паркира. Тя отвори портата и се промъкна между двете крила. Куриерът слезе. Беше с бяла тениска, тъмни, къси панталони, малко над коляното. Усмихваше се. Кожата му бе с приятен тен. Очите му бяха тъмни. Косата се закъдряше на върха на главата му, а надолу бе обрана , на сантиметри от кожата му.

Тя му се усмихна.

„Хубавичък е!” помисли си.

Носеше й договор за подписване.

-Трябва да подпишете тези два екземпляра.

Тя заразглежда формулярите. Но, умът й беше другаде. 

-Може ли да се подпра за да пиша?! – попита невинно.

Облегна се така, че добре заформеното й дупе да изпъкне. Гърдите й стърчаха под бялата материя и на тениската и изпод тънката тъкан на сивият й дамски потник. Олицетворение на „невинната прелъстителка”, тази която уж не осъзнава, че е изложила тялото си пред жадния мъжки поглед и че е заела предизвикателна позиция пред него. Поза с която предизвиква нагона и желанието му.

Погледна с крайчеца на окото си към младия мъж до нея. Очите му обхождаха голите й крака , извивките на тялото й. Определено имаше интерес.

„Как ще стане?”. Как да го прелъсти.

И тогава погледна договора в ръцете си. Прозрението я озари. Ами да можеше да поиска, да прочете какво подписва. Вече си представяше, как възбудата му се оттича в канала, когато му заявява, че иска да се запознае с документите, по-подробно. 

-Знаете ли? Искам да го прочета…

Лицето му доби изненадано изображение. Следваше раздразнението. Но, той сякаш се въздържа.

-Ще Ви е удобно ли да вкарате микробуса, в алеята, да влезете с мен докато се запозная с написаното.

Боже, дори тази обикновена фраза, прозвуча наситена с еротичен подтекст. „Вкарай буса си в алеята ми!”. Наложи си да се стегне и да мисли трезво. До колкото е възможно.

Усмихна му се с най-обезоръжаващата си усмивка. Той се замисли за секунда, с поглед впит в пазвата й.

След кратка схватка на мислите в главата му и кратко колебание, той отговори:

-Добре.

***

Предложи му сок и той прие. Докато четеше му зададе няколко банални въпроса. По-точно докато се правеше, че чете. Всъщност искаше той да се отпусне.

Бе се освободила от тениската си с едно „Колко ми е горещо!”. Той запази хладнокръвие, когато гърдите й се оказаха още по-поразголени пред очите му. Зърната им бяха твърди и напираха под потника.

Скоро забравиха за договора. Пиеха сок и скачаха от тема на тема. Тя го слушаше с интерес докато споделяше за работата си. Едва ли не попиваше всяка дума. Гледаше устните му докато се движат, произнасяйки думите. Улови се, че се пита, как ли се целува. Как ли устните му биха засмуквали връхчетата на набъбналите й гърди.

Приятна топлина се разля по тялото й.

Както и влага, там където трябва.

Накрая нямаше как. Той стана и се приготви да си тръгва.

Топлината се превърна в мраз. На лицето й се изписа разочарование, което тя трудно можеше да прикрие. Толкова много й се искаше да го усети върху себе си. В себе си.

Той явно забеляза реакцията й и леко се усмихна, по един особен начин, все едно си казва: „Пипнах ли те!”.

Вървяха по пътеката към буса му. Ръката й докосна неговата, този път неволно. Той я погледна. Стигнаха до возилото и той я хвана. Леко я блъсна в стената му. Сложи двете си ръце отстрани на главата й, почти непозволявайки й да се измъкне. . Всъщност тя можеше да се изплъзне изпод протегнатите му подпрени крайници. Той не я бе притиснал с тялото си. Но, не искаше. Мъжът я погледна в очите, леко изпитателно, леко усмихнато. Тя отвърна на погледа му. Преглътна. Със сигурност той виждаше желанието и страстта й.

-Стига игри!

Гласът му прозвуча уверено. Твърдо. Бе разгадал играта й. Малкия й танц на флирта. Сега на нея й оставаше да капитулира напълно пред, а защо не й под него.

Тя преглътна шумно. Очите й не изпускаха неговите.

Устните им се сляха в нежна целувка. Нежна като на филм. Като за начало. Отдръпна се от нея. Очите й горяха.

Искаше го. Цялото й тяло бе обливано от топли вълни, на приливи и отливи. В главата й бушуваше буря от емоции. Ако плътта й можеше да крещи с глас, то това щеше да е най-отчаяният, пълен с желание и невъздържаност, с отчаяна нужда да бъде милвана, писък.

Устните им се срещнаха отново. Този път по-бурно, по-страстно. Жадно и безкрайно. Телата им се гърчеха върху загрятата метална повърхност на буса. Бяха прави но това не им пречеше. Тя вдигна единия си крак и го обви с него колкото може по-близо до кръста. Той го подхвана. Замилва бедрото. Едната й ръка се плъзна в панталоните му, които бяха с ластик отгоре. Измъкна втвърдяващия му се член и започна да го масажира. Нагоре, надолу. В началото бавно и плавно. После забърза темпото. Той простена и отметна глава. Тя се засмя, искрено и сърдечно. Като невинно момиче възхитено от ненадейно откритите си умения да доставя удоволствие. Чисто и сърдечно.

Свободната му ръка набра потника й нагоре. Голата й гръд, се разкри, бяла с напъпили нежно розовеещи зърна. Устните му се плъзнаха по врата й. Той се навеждаше и смъкваше, така, че тя с върха на пръстите си закачи главичката на пениса му, преди той да се изниже надолу в удобна позиция за наслаждаване на  прелестите й. Устните му се впиваха, първо в едната, после в другата. Очите й се премрежиха. Засмукваше ги. Пусна крака й и започна да масажира еластичната, нежна плът. Целуваше, засмукваше, започна леко и да хапе двете твърди топченца, от грапава розова, деликатна тъкан. Тя стенеше и се мяташе още по-бурно, така че се налагаше да я подпре здраво за стената на буса. С долната част на торса си. Инструмента му стърчеше гол и твърд, над ръба на панталоните му, възбуден до пръсване. Но, той беше концентриран върху гърдите й.

Не помнеше колко време продължи това. В един момент ръката му просто се промъкна в панталонките и дантелените бикини й. Помилва изпъкналия й пубис, закачи гънките на женствеността й, леко помилва набъбналия й клитор и отново се гмурна в нея, усещайки влагата.

Отдръпна се и я прониза, рязко. Тя бе възбудена и добре овлажнена и все пак тихо изохка. Шортите  и бикините й, неусетно се озоваха, се въргалящи се по земята освободили краката й. Той повдигна едното й бедро до ханша си и остана замръзнал за малко, загледан в точката в която и двамата се сливаха. Даде й време да се нагоди около твърдия му чеп. Погледна я. Усмихна се. Лицето й изрязваше замайване, от невероятното удоволствие, което изпитваше. Погледна надолу и бавно започна да издърпва члена си от нея, почти до край, после по-забързано го върна целия в нея. Топките му опираха във входа й. Повтори това действие няколко пъти и при всеки нов тласък, тя имаше чувство, че ще загуби съзнание от неизмеримата наслада.

Скоро тласъците му станаха умерени. Той вдигна и другият й крак. Тя буквално се озова, нанизана върху безмилостното му бутало, което сякаш се опитваше да я разкъса. Целунаха се. Притиснаха се един към друг. Така, широко разкрачена пред него, тя го поемаше, напълно и безусловно. Тласъците му бяха дълбоки и побъркващи.

Темпото се ускоряваше.

Бяха забравили, че са на открито. Че любопитни и шокирани съседи, може да ги видят. Света изчезваше с всеки нов удар на члена му в нея. А тя бе ненаситна за още и още.

Времето се стопи неусетно, така като бяха притиснати един в друг. Тласъците му се засилваха. Стенанията им изпълваха горещия въздух. Нейните приличащи на проплакване на моменти. Неговите ту леки, ту по-силни. Очите им, притворени, за да се насладят само на усещанията в телата си.

Нищо не съществуваше до момента в който талазите на любовните му сокове се изляха в нея, преливащи, придружени от силен вик на удоволствие, отмятайки главата си назад и силно притискайки таза си в нея, сякаш за да не й позволи да се изниже. Целият, плътно приклещен и приклещил я. Нейната възбуда достигна връхната си точка и тя го последва със своя версия на вика на удоволствие.

Останаха вкопчени един в друг за няколко минути. Той отпусна глава на рамото й. Тя опряла своето слепоочие в неговото. Постояха така, дишайки тежко.

Краката й бяха бавно спуснати. Оправиха дрехите, някой обуха изнизаните шорти и бикини, други прибраха вече оклюмващата си мъжественост. Потта се бе пропила в тениската му. Беше подгизнал.

Усмихна й се. Тя му отвърна.

Не се целунаха.

Разделиха се с едно „Приятен ден!”.

Бусът му мина, през разтворените порти, покрай нея, напускайки алеята и оставяйки и горещи спомени за едно неочаквано приключение.


К Р А Й

Comments

Popular posts from this blog

ЗА ЕДИН МИГ

МОМЧЕТО НА ТАТКО (THE ELITE CALL-GIRL'S TALES)

СЕКС ФАНТАЗИИТЕ НЕ СА ЗА ВСИЧКИ... ТЕ СА ЗА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ СМЕЛОСТ!!!