МОДЕЛЪТ И ФОТОГРАФЪТ (просто закачка)




ВНИМАНИЕ!!!

ВСИЧКИ ОПИСАНИ СЛУЧКИ И ГЕРОИ В ТАЗИ ТВОРБА/ТЕЗИ ТВОРБИ, СА ПЛОД НА АВТОРСКОТО ВЪОБРАЖЕНИЕ! 

ВСЯКА ПРИЛИКА С ДЕЙСТВИТЕЛНИ ЛИЦА, МЕСТА И СЪБИТИЯ Е СЛУЧАЙНА!

Без много задни мисли и подобни! 
Просто закачка с добър познат, който може да я понесе! 🙃🙃🙃

Т. обичаше да прави социално значими фотоси.  Не обичаше лъскавия свят на модата, с капризните манекенки. Но, в момента имаше нужда от пари и този ангажимент му идваше точно навреме. Доколкото му обясниха, моделът за фотосесията на летни, еферни рокли е новачка, зелена, а те бяха по- малко капризни и по-изпълнителни. Понякога.

Въздъхна. Отключи вратата на студиото, което му бяха наели за работа по този проект и се зае да подготвя нещата, лека полека. Скоро и останалите хора от екипа бяха там и всички се суетяха. Утрото превали в обед. Наближаваше, "звездата" да се появи.

***

Пристигна запъхтяна и с изписан ужас на лицето. Влезе с толкова естествена и лишена от надменност походка, че за момент той помисли, че е някоя служителка от модната агенция. Висока и стройна служителка, с дълга, мека, бляскава кестенява коса и светли очи менящи цвета си според светлината. Облечена бе в семпло бижово яке, с тъмна шапка на главата и подобен шал около врата. с високи до коленете, почти ботуши. С дънки. 

- Здравейте, аз съм А.! Много се извинявам! Вие сте, Т., фотографа, предполагам?! Наистина съжалявам, но сутринта почна зле и... - спря се - всъщност няма значение, едва ли ви се слуша това, а и Ви изгубих достатъчно време... Преобличам се и започваме, нали?

Той онемя! 

***

Бе ранна пролет и навън все още бе студено. Гледайки младата жена пред себе си, в ефирна лятна рокля, в това доста мразовито помещение, Т. се радваше, че е със суйчърт и дебела фланела отдолу. 

В началото виждайки я в кремава рокля с цветя, си помисли "Ммм! Модел, като модел!", но постепенно, докато тя с мил глас и усмихнати нежно очи го молеше да я инструктира и води през процеса на фотосесията, той започна да се отпуска и да чувства предразположение към това нежно създание. Нещо, което рядко изпитваше към модели. Няколко му се бяха предлагали. За преключението бе опитал с тях и не беше кой знае какво... Но, това момиче, не бе като онези примадони. Будеше нежност, загриженост, желание да я прегърнеш, закриляш. Да я опознаеш, но не като онези, а да я ОПОЗНАЕШ изцяло - дух... и тяло! 

Опита се да отхвърли тези мисли от главата си. 

Сменяйки рокля след рокля, поза след поза пред камерата, с развята коса от вентилатора, тя бе като нежно видение и тогава облече бялата... тази полупрозрачната. Отдолу бе по бели бикини - бе донесла и в телесен цвят, и тези, предвидливо. Но отгоре, средноголемите ѝ, красиво очертани, стегнати, наперени гърди се виждаха и връхчетата се бяха втвърдили. 

Т. усети как от колана му, надолу, нещо също започна да се втвърдява. Докосна я нежно, няколко пъти за да оправи някой кичур, да я насочи в какво положение да застане. Боже, ароматът ѝ беше божествен!!! Това не помагаше и фотографът, трябваше да полага усилия, околните да не забележат растящата издутина под ципа на панталона му.

***

Тя го наблюдаваше през цялото време, дори когато не я снимаше. 

Беше много мил и забавен. Направи ѝ комплимент за очите и за цялата ѝ външност. Беше сладък, с тази бейзболна шапка покриваща очите му и бръснатата му глава, суичърт, под който се виждаеш чена фланела, сини дънкови, панталони, с наболите му брада и мустаци, но непорастнали достатъчно за да му придават гротески вид. Адски чаровен! Адски, адски, чаровен...На моменти се усмихваше с леко накривена уста. Тъмните му очи блестяха - топли и чаровни, а след като облече бялата рокля, с няколко стръка рози, стилно разположени в края и тялото ѝ бе изложено, почти голо пред него, в погледа му взе да се появява лек копнеж...

В утробата ѝ се разля неочквана, приятна топлина...

***

Беше му толкова хубаво да работи с нея, а и тя не показваше признаци да не се чувства добре с него. Беше забавна! Беше мила с всички и всички на снимачната площадка, някак си непринудено я обгрижваха в знак на уважение и дори някаква внезапна обич. 

Господи, колко невероятна бе тя!

Пресрочиха времето! Т. осовободи екипа и попита А., дали е уморена, като я помоли да не го лъже.

- Всъщност съм някак странно заредена с енергия! Толкова приятно се работи и говори с Вас! Просто не ми се тръгва... Още снимки ли са необходими?!

Лека руменина бе избила на лицето ѝ, а очите ѝ блестяха... 

Той се усмихна!

Чаровно!

Тя потрепна, едва забележимо! 

- Говори ми на "ти"!... Ама на теб ти е студено!!!

Съблече суйчърта си и въпреки възраженията ѝ, покри рамнете ѝ нежно отмятайки коста ѝ, като при тези си движения докосна дългата ѝ бяла шия. Ток премина по тялото му. Премина ѝ през нейното. 

- Ще наглася фотоапарата и ще гледам да приключим бързо!

***

Не искаше да свършват. 

Накара я да седне на покрита с бяла болана, правоъгълна стойка. Краката ѝ, дълги и гладки се разкриха пред него. Гледаше всяка нейна извивка, с желание. Трябваше да я докосне и поне да я целуне...

Отиде до нея и взе да оправя това онова по нея, като колиничил, в един момент, леко помилва единия ѝ крак. Очите му търсеха реакция в нейните. Тя седеше, и отвръщаше на погледа му и сякаш лека усмивчица, се появи на лицето ѝ. Нямаше неудобрение. Т. се изправи прокарвайки ръка по целия гол крак. Тя пак потръпна, едва доловимо и  нежно! Застанал лице в лице срещу нея, подпрял ръце от двете ѝ страни, той просто успя да прошепне:

- Прекрасна си!... Може ли...

Тя кимна, зашеметена от емоциите, изгубена в случващото се. 

Устните му, топли и меки, се впиха в нейните! Дъхът им се сля и останаха така задълго. В началото целувката бе като по филмите - много нежна, болезнено сладка и топлината се се разлива на нежни вълни по тялото ти. После езиците им неуверено се откриха и затанцуваха, първоначално бавно, изучаващо, изследващи, после диво и страстно. Наложи се А. да обгърне врата на Т.. Той се притисна към нея и усети влудяващите го, гърди. Еднат му ръка се плъзна към тях и с възхита докосна нежната плът и усети твърдото зърно под прозрачната материя. 

Освободи я презрамките и от роклята! Бикините също изчезнаха, неусетно. 

Продължиха да се целуват сякаш безкрайно, като през цялото време той се наслаждаваше на голотата ѝ, на нежността и страстта ѝ.

***

В следващия момент тя освободи втвърдения му до пръсване член и го пое в дланите си. Започна да го масажира с различни темпове и извиднъж почна да го целува и облизва целия. Т. просто се изгуби в усещанията. Подпря се на поставката, на която тя до преди малко бе седяла, отпусна глава назад и затвори очи, мъркайки буквално. Тя издаваше звуци на наслада, докато поемаше красавеца му в устата си. Погледна я, нейните очи отвърнаха на погледа му с палав блясък. 

Т. се излегна, а тя продължи да го дарява с прекрасни орални ласки. 

Искаше я!

В един момент просто я грабна, притисна я до стената, зацелува страстно голите ѝ гърди. Засмукваше твърдите зрънца. Бяха нежни и розовеещи. Рядко бе виждал такива. Усещаше, че я влудява, и се радваше, че може да ѝ го върне за преди малко. Самият той искаше мако да се успокои и да забави темпото. Отмести ръката ѝ когато А. се опита да хване и да масажира пениса му. Искаше сега той да я влуди! Целуваше я по врата, по гърдите, засмукваше връхчетата им, ръката му се плъзна между телата им и потъна между дългите ѝ топли бедра, откривайки целта си - твърдия клитор и набъналата, топла вулва. Пръстите му се заиграха. Целувките му не спираха, а стенанията изтръгвани от устните ѝ бяха музика за ушите му. Плъзна показалеци си между подутите от възбуда гънки и проникна в нея с пръст. Започна да изследва. След малко и средния му пръст се присъедини. Тя вече се извиваше диво. Влага се процеждаше от пламналата ѝ женственост. С палец, той леко масажираше твърото, свръчувствително топченце, щръкнало от желание и възбуда, а двата му други пръста в нея безмилостно проучваха, пулсиращите стени на пещеричката ѝ.

Тя се заизвива бурно под него. Стетнаията ѝ се засилиха! Той се усмихна палаво, наблюдавайки реакцията ѝ - как отмята глава и не може да си намери място... Как пръстите се впиват в раменете и драскат по гърба му

- Моля те вземи ме! - прошепна тя безсилно...

Друг път би се заиграл още, може би, би ѝ предложил отново да поеме члена му в уста, но сега, в този зов имаше нещо неустоимо. Цялата стоеше пред него задъхана, разрошена, потна и напълно гола. Той махна шапката си. Панталоните му бяха около глезените. Намести се, доста по облечен и чувстващ някаква надмощие и същевременно чувство, че  я закриля и топли. Прониза я така, както бяха прави, до стената. Тя извика от удоворлствие. Той започна плавно да се движи в топлото и влажно влагалище. 

Беше страхотно...

***

Пое го изотзад, наведена над ръкохватката на дивана в студиото. Гърдите ѝ заподскачаха палаво, когато той отново започна да се движи в нея. Да блъска.

Сменяха позите и тя сега, седеше навирила дупе към него, подпряна на част от дивана. Поглеждаше го замаяно и с усмивка. Господи, как само я изпълваше! Беше невероятен. Ръцете му стискаха хълбоците ѝ. 

Блъскаше отново и отново. Въртеше го в нея. Пригласяше на стенанията ѝ. Стискаше я здраво, така сякаш не искаше да я изтърве. Сякаш никога нямаше да я пусне и блъскаше отново и отново... слушайки музиката на страстта - нейните нежни стенания, ту силни, ту приличащи на хлипане, но категорчни в едно - той ѝ доставяше неземно удоволствие....

***

Седна върху стол, навирен и очакващ отново да бъде погълнат от топлината и влагата ѝ. Дънковия панталон все още седеше, като окови, около глезените му и докато идваше към стола, водейки я за ръка, се засмяха. Не изпускаше очите ѝ докато тя се приближаваше и нежно го обкрачваше. Беше само по черни сандали с висок ток. Божестевна! 

Дългите ѝ крака го обгърнаха от двете му страни. Погледът му се премести в точката в която телата им щяха да се слеят. Той подхавана основата на члена си стабилно и загледа с възхищение как розовият връх, милиметър по милилиметър, навлиза между потъмнелите от оросяване и възбуда устни на писето ѝ. Сантиметър по сантиметър, тя го пое, правей му малко шоу от което той бе възхитен. Погълна го до дъно и обви ръце около темето и врата му. Лицата им се приближиха. Усмихнаха се. "Страхотна си!" прошепна той и устните им се впиха жадно. Тя се задвижи първо напред-назад... После почна да се върти, обгърнала го плътно в себе си. Внимаваше да не го нарани, но и същевременно бе толкова възбудена. Изви се назад, без да маха ръце от врата му. Той зацелува разкрилите се перд погледа му гърди. Тя извика. Движеше се отново напред-назад върху него. Той леко блъсваше от време на време, защото нямаше голяма свобода на движенията и бе приклещен изцяло. 

Тя го яздеше безмилостно, отмятайки коси назад и скоро се притисна към него извиквайки и обливайки го със соковете си. Получи поредния си оргазъм, а той дяволито отлагаше своя, наслаждавайки ѝ се с чаровната, дяволита усмивка.

***

Легна върху нея. Между разтворените ѝ крака. Тя лежеше по диагонал на дивана. Влезе наполовина. Хвана глезените ѝ и притисна безкрайните ѝ бедра до гърдите й. Затисна я с тяло и ръце. Влезе до края. Глезените опираха в раменете му. 

Тя бе разтворена под него, максимално.

Заподскача върху нея. Дупето му подскачаше голо, нагоре-надолу! Вече искаше своето. Членът му дълбаеше безмилостно и вече концентриран, с глава пълна с кръв, той почти не чуваше нейните стенания. Не чуваше и своите. А стенанията и прерастнаха във викове на удоволствие. Той натискаше краката ѝ с рамене и тяло, разтворени, а тя го обгръщаше, пулсираща, влажна и гостоприемна. Усещането, от движеинията в нея го караха да блъска още по-яростно.

В един момента забави! Освободи краката ѝ, така че тя да го обвие с тях и отново започна да тласка в нея. Умерено. Спря. Целуна я страстно и отново започна да блъска в нея, заравяйки ръце в косите ѝ, мокри от пот. Чуваше стенанията и виковете им, сякаш отдалеч. Притискаше се силно в нея, като същевременно я хвана за раменете, прокарвайки ръце изпод мишниците, изотзад. Сякаш се страхуваше да не я загуби, да не му избяга внезапно! Нейните очи гледаха премрежено. Устатат ѝ бе отворена във вик, породен от безумна страст. Главата ѝ се отмяташе назад. За миг сякаш всичко изчезна и бе заменено от огромна експлозия удоволствие. С конвулсии, той изля крема си в гладната ѝ вагина. 

Кремът потече от нея, когато след няколко минути престой в нея, той се оттегли бавно. Целуна я. Отново ѝ каза колко е красива. Тя отвърна на целувката му. Хвана лицето му в дланите си и го погледна в очите. Усмивката ѝ казваше всичко. 

Сълзи на щастие блестяха в менящите ѝ се светли очи.

***

Измисли си оправдание да я ангажира. За някакви воторстепенни снимики към колекцията, за негова сметка. 

Звънна в агенцията: "Така и така... Искам да наема А., за допълнителни снимки!" 

- Тя вече не е при нас! Подписа договор с италианска модна агенция и замина за там!

Сърцето му едва не се пръсна при тази новина. Краката му почти се подкосиха.

Съжали, че не ѝ се бе обадил цели две седмици, но просто не знаеше какво се случва с него, а сега... 

Сега беше късно!

Той седна на дивана в самотния си хол и скри лице в дланите си, въздъхвайки тежко... Останаха му само горещите спомени от онази фотосесия, която не искаше да свършва...

К Р А Й

Comments

Popular posts from this blog

ЗА ЕДИН МИГ

МОМЧЕТО НА ТАТКО (THE ELITE CALL-GIRL'S TALES)

СЕКС ФАНТАЗИИТЕ НЕ СА ЗА ВСИЧКИ... ТЕ СА ЗА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ СМЕЛОСТ!!!