ПОЛИАМОРНА

 

 

ВНИМАНИЕ!!!

ВСИЧКИ ОПИСАНИ СЛУЧКИ И ГЕРОИ В ТАЗИ ТВОРБА/ТЕЗИ ТВОРБИ, СА ПЛОД НА АВТОРСКОТО ВЪОБРАЖЕНИЕ! 

ВСЯКА ПРИЛИКА С ДЕЙСТВИТЕЛНИ ЛИЦА, МЕСТА И СЪБИТИЯ Е СЛУЧАЙНА!

За тримата мъже с които никога няма да спя, но пък фантазиите с тях са супер!!! 🙃🙃🙃

 

Аз съм полиаморна!

Не, не нимфоманка, въпреки че за незапознатите, (да не казвам по-силна дума) няма разлика. Полиаморията е известна още, като етична полигамия - такава в която всеки партньор във връзката знае за останалите "завоевания", любими субекти, на половинката си. Има дълбоки чувства, романтика дори. А в моя случай просто живея с двама мъже. Храним се, домакинстваме и спим заедно.

Дали ги обичам?! 

Разбира се. Обичам ги наравно, но и по различен начин, защото макар и подобни един на друг, двамата имат различни нужди в и извън спалнята.

***

В началото беше Свилен.

Запознахме се в чат. Свободен, по много начини. Не желаещ да се обвързва сериозно. Слушайки лекциите ми, за полиаморията и отворените отношения, някак си той просто хлътна по мен. А след като преспахме у тях, вече му харесваше идеята да живеем като комуна и той да си прави каквото си иска, когато си иска. Пали колата си и изчезва на приключение. Понякога с мен, защото аз имах доста фантазии за секс на открито, а той жаждата и желанието да ги осъществим. 

Съсобственик на IT компания, последното което му липсваха бе финанси и време. А сега си имаше и малка "женица", както шеговто ме наричаше, с която можеше да изследва границите и отвъд, понеже и аз съм любопитна и пълна с желание да пробваме нови неща!

Скоро, започнахме да се оглеждаме за трети човек. След няколко неуспешни срещи, попаднахме на Стас.

***

Стас, също  е приключенски дух. Водач в планината, на свободна практика, през повчето време, първото което направихме бе да излезем на разходка. Обожавям природата и се чувствам едно цяло с нея. 

Свилен също обожава излетите и свирките в някое прикрито място, в гората. 

Опънахме си палатки. Вечерта си накладохме огън. Седяхме, говорихме си. Ние със Свилен пийнахме бира. Стас ни разказваше за живота си, за браковете си, за децата си, за желанието му да пробва нови неща, да пътува. Сподели, че му харесва как го подкрепях и колко отворена бях с него за всичко, в чата. Свилен сподели какво харесва в мен и то доста джентълменски. Беше много приятно и топлина се разливаше от върха до пръстите на тялото ми - разтапяща ме, там, между двамата мъже. Целунах Стас, после Свилен. Скоро сенките ни затанцуваха, в мрака, под светлината на фенера в палатката, когато започнах да се сливам с всеки един от тях по отделно, един след друг, а накрая и заедно, тримата в едно. Първо поред, целувах прекрасните им твърди жезли. В началото Стас бе доста нервен, а Свилен се прикриваше професионално. После продължих да смуча и ближа члена на моето момче, а новият член в комуната бе подканен, да се възползва първи, като новодошъл, от влажният ми тесен, розов отвор. 

Усещането бе страхотно. А, когато в един момент, легнах върху Стас и го поех, а Свилен нахлу в тясното ми дупе, изпитах момент на безумна наслада. Не знаехме, кой-къде почва и къде свършва. Просто станахме едно! Едно с Вселената и Природата!

***

Заживяхме, в апартамент под наем. Всеки допринасяше за общия бюджет. 

Решихме, че всеки мъж, ще си има денонощие с мен през седмицата. Направихме си график. Отделно за да е забавно, в определени дни, единият ще бъде зрител за малко, а ние с другия ще му направим етюд, порно сценка с планирана хореография или по избор и с насоки от зрителя.

Чистехме и подреждахме със Свилен. Беше забавно и често свършваше със смъмряне от третата страна, че се увличаме в целувки и опипване. Със Стас готвехме, не че моето първо момче, не се включваше. Ако кажа, че не сме правили тройка, в кухнята, ще излъжа.

Живеехме си, прекрасно... Като едно щастливо семейство, с малките битови неща, но и страхотните сексуални приключения.

***

И тогава се появи Камен. 

Собственик на автосервиз, с жена и деца, който по една случайност срещна моите бърбориви момчета и докато оправяше колата, се сближи с тях.По точно със Свободолюбивия (Свилен- бел.авт.)

Свилен го покани на вечеря, като бонус към ремонта. 

Симпатичен мъж, леко сенлив, много сладък, но моето шесто чувство ми подсказваше, че е като динамит. И не се излъгах.

***

Полека лека, Свилен започна да дружи доста често с Камен, а отделно взеха да си шушукат със Стас, нещо. Последният оставаше много замислен. Когато се гушнех в него, след някой подобен тайствен разговор, докато си рови из лаптопа, той ме прегръщаше нежно и ме целуваше по челото или слепоочието. Това беше един от неговите нежни жестове и по време на секс. Често ме целуваше така нежно и ме питаше как съм. И двамата бяха много внимателни и супер нежни, когато започвахме ездата.

Опитвах се да разбера какво става, но не смеех да попитам директно. Мъже са. Трабва по внимателно. Забелязах, че Стас е леко мрачен, дори и когато е зад мен, по време на етюд или обща сесия. Виждах го в отражението на огледалато, на вратата на гардероба. Започнах да си мисля, че се е наситил или, че Свилен е решил да приключи всичко и сега не знае какво да прави. 

Ужасих се, но си замълчах.

***

Една вечер всичко стана ясно. 

Прибрах се от магазина и ги заварих двамата, шушукащи си на масата.

- Какво става?! - не се сдържах аз.

Свилен, любезно ме покани да седна срещу тях, Стас джентълменски ми дръпна и намести седалката на стола под мен, нежно и дискретно помилвайки ме по гърба и косата, с бързи и дискретен, но нежен жест.

Оказа се, че новият приятел, собственик на автосервиз, проявил любопитство и  поискал членство в комуната ни, на отворени начала. Много се притеснявали да не би аз да се отдръпна и да ме разстоят с това. Тримата си бяхме доста сплотени. През цялото време Стас не смееше да ме погледне. Казах, че можем да опитаме, ако те двамата са напълно сигурни в този мъж и им е комфортно. Никога не съм била и не съм си предсатвяла какво е с трима мъже. Моите двама си ми пасваха идеално и ми бяха достатъчни.

Дръпнах Стас настрана и го попитах дали е съгласен и как се чувства. Той ми отговори:

- Толкова обичам да те гледам как се извиваш и мъркаш, докато Свилен те милва и люби. Как ме подканяш. Как ме целуваш навсякъде, а той блъска в теб. И когато тримата се слеем, ти така хубаво се отпускаш... Толкова е интимно и нежно, всяка твоя извивка, всяка товя целувка за мен, за него... Странно ми е и ми е малко неудобно, като си представя да включим още един мъж, но все пак искам да те видя желана и милвана, боготворена от друг. Да споделим щастието си... Любовта и страстта си.

Очите ми се напълниха със сълзи. Прегърха го и се притиснах силно в него. Тази вечер тирмата се любихме, много, много нежно. Последователно. Когато седнах в скута на Стас, сълзи изпълниха очите ми. наведох се и го целунах, дълго и продължително. Свилен лежеше на една страна, подпрял главата си, гледащ ни с нежност и малко любоптиство, свършил, вече един път в мен. 

"Обичам те"! Тази вечер го казах и на двамата, в различни моменти.

***

Камен дойде, късно привечер. Със сладка усмивка и поглед, често забиващ се в земята от някакъв, много нежен свян. Не, можех да си представя, че този мъж е изявил желание да участва в сексуален акт с нас, тримата. Смееше се леко нервно, с живия си, младежки смях. Пийнаха, но не много, с него и Свилен. Хапнахме.

Стас дойде да ми помага с чиниите. Камен се разположи на дивана редом със Свободолюбивия. По едно време смеха им утихна. С крайчеца на окото си, видях, че са притихнали и гледат към мен. Погледите им буквално се забиваха и плъзгаха по гърба ми. По дългата коса, по извиката на дупето ми, в тясна, къса пола. Усетих как влагата започва да изпълва пещеричката ми, как зърната ми се втвърдяват, под тънката блуза и потниче. Имах, чувството, че горя и цялата съм червена. А не исках да се издавам. Стас, ме наблюдаваше също с периферното си зрение, докато подсушаваше чиниите. 

Усетих как някой се приближава. Беше Свилен. С чаша в ръка. Остави  я до мен. Бе, чакал да приключим и с последната чиния. 

-Ела, тук, хубавице моя! - прошепна в ухото ми. Прехапах устни, в знак на желание и удоволствие.

Устните му се впиха в оголената ми шия, ръцете му обвиха кръста ми, стегнаха се доста силно, но не болезнено. Продължи да ме целува и да се отърква в мен, при което усетих, твърдият му чеп. Възбудата ни растеше. Стас ни гледаше, така все едно всеки момент ще си тръгне. Камен, бе седнал и се бе привел напред, за да гледа шоуто, по-добре. Отпиваше, леко нервно от чашата си.

Придърпах, с ръка Стас, нежно, обвих врата му с ръце. Впих устни в неговите с такава жажада. Исках да усети, че той е моята стабилност, мой копнеж, наравно с всички. Той постави ръце на хълбоците ми и се притисна към мен. Свилен се движеше по шията, оголеното ми рамо, навиваше блузката ми, навиваше потничето и гърдите ми изскочиха, настръхнали и твърди от желание. Стас се наведе и започна да впива устни, страстно, във всяка една, последователно, ближеше ги и изтръгваше, стонове от присвитите ми устни. Извих се, обгърнах врата на Свилен и го помилвах. Обърнах се към него и впихме устни в пламенна целувка - ту с език, ту без. 

Камен ни гледаше, като хипнотизиран. 

Двамата ми мъже надигнаха поличката ми, която бе от доста еластична материя. Стас коленичи и свали бикините ми. Гостът все едно го нямаше. Сякаш спря да диша, когато мъжът срещу пламналата ми вулва, впи глава между краката ми и езикът му, пръстите му, започнаха да ме изследват все едно за първи път, да ме стимулират, да ме подлудяват...Извих се, с притворени очи и се облегнах върху Свилен. Той от своя страна масажираше гърдите ми, хапеше меката част на ухото ми и ми шепнеше, какво ще ми правят, цяла нощ, колко съм красива и колко много ме желаят всички...

Свърших един път! Беше взривяващо. Цялата се разтресох от оргазмът. Последва още един, и още един под безпощадния език на Стас. Свилен се усмихна и продължи да ме целува и да масажира гърдите ми. По едно време насочи ръката ми, към нещо познато по форма и твърдост, в късите му панталонки. Бръкнах под ластика им, под този на слипа  инамерих желаното съкровище! Освободих го от затвора му. Затворих очи и си го припомних -  изящен, извит, не грозно дебел, нито страховито дълъг... Тихо измърках от удоволствие. Дланта ми се задвижи по дължината му, там, зад гърба ми. Чух, тихото му стенание. Ръцете на другият ми любим, се впиваха ту в бедрата ми, ту в задните ми части. 

Уникално!

***

Помолих моите момчета да седнат от двете страни на госта. Свалих бавно и с леко танцови движения, всичките си дрехи. Мъжете не ме изпускаха от поглед. Приближих се бано, коленичих и страстно пропълзях между разтворените крака на Камен. Ръката ми се плъзна по ципа на дънките му и открих, очаквания хълм, напиращ да изригне като вулкан, дори в тесния си затвор. Бавно освободих красивото парче на госта ни, като го гледах в очите, колкото може по продължително. Прокрах език по главичката, поех го нежно, колкото мога по надълбоко. Моите момчета вече лъскаха своите бастуни от двете страни на Камен и чакаха своя ред. Е, първо трябваше да обърна, внимание на любопитния господин срещу мен. Той притвори очи и отпусна глава на облегалката на дивана. 

Започнах да редувам, член след член, повтаряйки движенията си и засмукванията си при всеки, един. Един след друг! Облизвах ги отгоре до долу, засмуквах стволовете им, играех си с топките им, целувах ги. И така достатъчно дълго за да съм сигурна, че са готови. Те, като истински, професионалисти се удържаха да не свършат. 

***

Седнах върху добре познатият ми и любим ствол на Стас. Бавно се нанизах, не спирайки да го гледам в очите. Първият път, когато се сляхме и бяхме само двамата, се разплаках от щастие и вълнение, когато извършихме това свещенодействие. Усещането е прекрасно! Той обича да мързелува, така, че тази поза е доста любима негова, а и моя заради контрола, дълбочината и усещанията. Започнах да се движа нагоре надолу-върху него. Ръцете му ме държаха и милваха ханша ми. Надигаше се за да ме целуни или да близне гърдите ми. До нас мъжете мастурбираха. Движех се бавно върху него. Целувахме се. От време на време той ме удряше изотдолу и усещах тестисите му, как се докосват и отскачат от плътта ми. Накрая вече се редувахме, кой да се движи. 

Той свърши в мен. Няма проблем, нали ползвам контрацепция.

***

Разположих се с гръб, към лицето на Свилен, в топлия му скут, обкрачвайки го, в клекнала позиция. Поех жезъла му с желание и нежност. 

Тук вече трябваше да се напрегна повечко, но моят хубавец помагаше доста, подкрепяйки ме и тласкайки се, в мен. Ръцете му ме стиснаха за кръста. Заслушах се в тежкото му дишане, което премина в стенания. Запригласях му, когато и той заблъска в мен. Отметнах глава назад. Блестях от влага. Камен любопитно загледа между краката ми и в погледа му четях възхищение. Смотолеви, че това е по-добро от порно и не отлепи погледа си оттам, докато ръката му се движеше по твърдата му мъжественост. Стас си почиваше и ме гледаше, нежно. Забелязах, че неговият изтощен войн, се надига лека полека за нова битка.

Свилен забърза ритъма си. Свърших малко преди него с вик, след което той се изля. Притисна потното си чело в гърба ми. Бавно се изнизах от него. Сокът му се процеждаше между устните ми, изпълнил ме до дъно и прелял.

***

Дойде време за индивидуално забавление на госта. 

Момчетата ми станаха, изтощени и се оттеглиха на столове край масата, за да отдъхнат и да се възстановят.

Легнах странично. Камен се плъзна зад мен и вкара втвърдената си до пръсване плът в мен, бавно, сантиметър по сантиметър. Подхвана единия ми крак, а другата му ръка се пъхна под мен, намери гърдата ми и я замасажира. Обвих врата му с едната си ръка. Той започна да се движи, ту бавно, ту бързо. Застенахме. Пръстите му интензивно си граеха със зърното ми. Аз плъзнах ръката си надолу и заразтривах с клитора си, като се опитвах да го допра да влизащия и излизащ то мен ствол. Усещането бе невероятно! Устните ни се сляха в страстна целувка, която продължи вечно и ме обля с нежна топлина.

Скоро моите любими момчета се съвзеха и дойдоха, кой твърд, кой втвърден и поднесоха красавците си към жадните ми, страстни уста. Аз седнах в скута на Камен, те застанаха от двете ни страни, навирени към лицето ми. Започнах да ги засмуквам, един след друг.

***

- Хей, пичове! Искате ли да пробваме нещо?! Нещо готино и диво... Тримата да влезем в нея. Гледах го в един филм... Ти, котенце навита ли си?!

Камен пое диригентската палка. Аз бях стъписана. По лицето на Стас се изписа загриженост и тревога, погледна ме. Свилен се замисли и също ме гледаше. Явно топката, бе в моето поле. 

Огледах ги един по един. 

Моите мъже! Свилен с вечния дъх на свобода и изненадваща човечност. Стас с нежната си загриженост за всички и всичко, готов на саможертви. Камен... сладък, отворен, но и някак си, човек с когото не съм сигурна, че бих споделила леглото си повече от един-два пъти. Да го търпи жена му.

Облизах устни и отговорих:

-Да го направим!

Всъщност бях чела за двойното вагинално проникване. Четох защо мъжете трябва да го опитат и че жените, изпитвали удоволствие. А къде влиза третия член?! Ха, познайте.

Стас се излегна удобно и се подпря на облегалката. Имах му доверие. Винаги му имах доверие и за вагиналния и за аналния секс. За втория, дори повече. Мога да си призная, че винаги получавам оргазъм, когато влиза през задния вход. Толкова е внимателен и толкова страстен. Идеален е по всички параграфи. За това оставям на него тази специфична дупчица. 

Намазвам го с лубрикант, обилно. Разтривам го. Стас ме наблюдава внимателно и нежно ме милва по рамото, гали косата ми. Нервен е. Усмихвам му се успокояващо, въпреки, че в мен бушуват противоречиви емоции - страх и страст, са се вкопчили здраво в битка. Притварям очи и вътрешно се обръщам към тялото си, към вагината, която ще поеме два красиви, мощни чепа. Към тясното ми дупе, в което ще влезе стар познат. Готови ли сте?! Усещама ги, готови, както никога... Уверена съм, че искам да го направя и мога да го направя. Гърдите ми, няма какво да ги питам - толкова са втвърдени и настръхнали от възбуда, толкова са чувствителни, че ако сега се заиграят с тях със сигурност ще ме накарат да свърша. 

Стас държи хубавеца си изправен и твърд, сочещ нагоре към целта. Леко го подхващам с пръсти и аз, за да помогна в насочването. Нанизвам се върху него бавно, нежно се излягам. Леко се обръщам само с лице към него и получавам целувка по слепоочието. Дълга, безкрайна, топла и нежна целувка от загрижен, обичащ ме мъж. Спираме така и не мърдаме, докато ректума ми разпознае сатрия си приятел. След малка леко се раздвижваме. Страхотно е! Стас е страхотен!

Камен, който дирижира всичко, хваща пулсиращата си розова играчка от плът и кръв и след като изчаква знака ми, че съм готова, навирва краката ми и ги подпира с неговите бедра, така, че се озовавам доста широко разтворена, под него. Той стъпва почти на ръба на дивана, като акробат. Надвесва се над мен и малко отвъд, без да се отпуска. След като се е наместил във влажната ми цепка, се подпира на облегалката на дивана и стената, започва да се движи бавно в началото. Двама в мен, един на път. Усещам се изпълнена, възбудена и развълнувана.

Свилен ме поглежда, усмихва се и в неговите очи има тревога, но накрая се мушва в пещеричката при буталото на Камен. В първия момент усещам разтягане. Имам чувството, че ще се пръсна, че ще ме разкъсат. Болката преминава във странно усещане. Съзнанието ми е изпълнено от мисълта, че съм поела трима мъже в себе си. Това изведнъжа ме влудява. Всички точки във лагалището ми, в ануса ми са стимулирани. Не съп просто изпълнена... Препълнена съм!!! Съзнанието ми експлоадира, осъзнавайки, че тези три члена се опират един в друг и същевременно се трият в мен... Избухвам! 

Пореден страхотен оргазъм. 

Камен диктува, кой да блъска в мен. Редуват се. Скоро той започва да нарежда кой да забавя, кой да се движи. Опитва се да ни вкара в синхрон. Разбирам идеята му... След поредния оргазъм от моя страна, тримата започват да се редуват, като мъжете във вагината ми се редуват кой да е активен и да чука останалите. Не, мога да опиша чувството! След преодоляването на първоначалния, кратък дискомфорт, всичко става невероятно, сюрреалистично. Не, мога да се наситя. Искам соковете и на тирмата, да ме изпълнят, да потушат пожарите там долу. 

Скоро след като всички сме се настроили на една честота, се случва най-невероятното нещо! Експлозия на четири тела! С минимална, секунди разлика! Три мъжки пениса, твърди, изящни, перфектни, с контракции и викове изстрелват спермата си във моите отверстия, дълбоко в мен. Ръце стискат плътта ми! Вагината ми се свива и пулсира около двата героя сместили се в нея, в пореден оргазъм. Дупето ми също вибрира около прекрасния, розов и корав приятел на Стас, в него... Почти ще припадна! Осъзнавам, че крещим и четиримата. Не ни интересува нищо, света е изчезнал, има я само тази изпълваща всичко, силна емоция съпътстваща най-страхотната куломинация в живота ни.

Отпуснах ме се изтощени върху дивана! Камен се засмя, ние избухнахме в смях, след него. Той стана, отиде до масат и наля чаши вино за всички. Стас, се прежали и пи с нас. Толкова разтърсващо и уникално, бе това преживявавне. Този момент...


 ***

Трима сме комбина, четирима твърде много.

Опитахме да интегрираме Камен, в нашето малко семейство. Скоро леко свенливия мъж, взе да иска да доминира. Грабеше с пълни шепи в неговия си ден. Задоволявах го, по всички начини, по които му хрумнеше. На моменти го виждах, като дете, което е любопитно и иска да опита всичко. Нежен и топлосърдечен, прикриващ се зад маската на "готин мъжкар". Понякога това дете се превръщаше в пълен инфантил. А когато и страха, че жена му може да го напусне, влезе в картинката, нещата станаха ужасни - нервността  изибухванията му пред нас, зачестиха! Не можехме да излизаме на разходка - само вкъщи и в леглото!

Скоро го отсвирихме! 

Нещата влязоха в нормален ритъм. В началото ни липсваше тръпката от онази вечер, но почнахме да практикуваме двоина вагинална пенетрация, само тримата. Беше страхотно и го правехме веднъж в месеца. Дори почнах да се подготвям за двойна анална, като изненада! Но,още не смея да го предложа. Знам, че с моите мъже мога да се чувствам сигурна.

Ето ни тримата, пред телевизора, с junk food на масата и салата за Стас. Сядам между двамата и подавам чаши - една с прясно изцеден сок за моят господин-опора и една с водка за Свободолюбивия. За мен, чаша червено вино. Сгушвам се помежду им. Притискам се в Стас. Той ме целува по челото, нежно и както само той умее. Свилен ме милва по бедрото и отпива от чашата си. Доближавам се до него и го целувам. После целувам Стас. Нежно, като по филмите, без езици. Идилия. Наслаждавам се и на този момент, защото след малко, може вече да сме преплели тела, в ново сексуално приключение!

Наздраве!!!


К Р А Й

Comments

Popular posts from this blog

ЗА ЕДИН МИГ

МОМЧЕТО НА ТАТКО (THE ELITE CALL-GIRL'S TALES)

СЕКС ФАНТАЗИИТЕ НЕ СА ЗА ВСИЧКИ... ТЕ СА ЗА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ СМЕЛОСТ!!!