ГОНЗО СЕРИЙКА: БЪРЗ СЕКС СЪС СЪСЕДА!



ВНИМАНИЕ!!!

ВСИЧКИ ОПИСАНИ СЛУЧКИ И ГЕРОИ В ТАЗИ ТВОРБА/ТЕЗИ ТВОРБИ, СА ПЛОД НА АВТОРСКОТО ВЪОБРАЖЕНИЕ! 

ВСЯКА ПРИЛИКА С ДЕЙСТВИТЕЛНИ ЛИЦА, МЕСТА И СЪБИТИЯ Е СЛУЧАЙНА!

Посвещава се на трансфоба - трансмизогин Камо!!!
Надявам се един ден, да се върнеш към това да си добър и отворен човек към всички и то не в еротичен-сексуален аспект, а в чисто човешки и приятелски такъв, скъпи!!!

Той седеше в работните си дрехи, готов да започне да ремонтира колата си, в задния двор, когато това странно същество, което се осъзнаваше, като жена се появи.

Отдавна бе забелязал, приятните промени – закръглени гърди и бедра, нежни омекнали черти на лицето. Лазерът бе премахнал досадното окосмяване по него. Мъжът леко се надървеше, припомняйки си за тези промени. И ето я! Транс жената, секси, дългокрака, забранена и с нещо в повече в гащичките, затъкнато така, че да не се вижда.

Застана над него, обкрачвайки го. Той надигна глава за да я погледне. Какви очи само. Дръпна потничето с тънки презрамки и двете набъбнали гърди щръкнаха пред него. Той се присегна и започна да ги целува и смуче, една след друга. Бавно старателно облизвайки и хапейки, нежните им връхчета. Тя се разположи разкрачена в скута му, притворила очи. Той продължи да се занася с гърдите й, като същевременно, мачкаше дупето й. Стискаше го и раздалечаваше бузите изпод тесните шорти.

Тя усети твърдата подутина в панталона му. Смъкна се от скута му, с все още голи гърди. Тя също се бе втвърдила между краката, но благодарение на хормоналната терапия, нямаше да има ядове с това си нещо. Разкопча дюкяна на панталона му, бръкна, преодоля слипа му и извади твърдият му, прекрасен член. Погледна го, после се вгледа в очите и лицето му, излъчващи непреодолима възбуда. Прокара езика си по розовеещата главичка, после започна да движи кожичката му, нагоре надолу скривайки върха и възхищавайки се на гледката. Спря и започна да го ближе от отгоре - надолу и обратно. Стигна до топките му. Пое ги в уста, вкуси ги дълго и продължително.

Той се колебаеше дали да се радва или все пак е възпитано и той да си поиграе с нейната висулка, но факта, че тя не му позволяваше го радваше. Можеше да се съсредоточи върху свирката, а после да й го вкара в дупето.

Това тясно и хубаво дупе!

Тя почна да поема пениса му, все по-дълбоко и по-дълбоко в устата си. Издаваше леко бръмчащ звук и вибрациите го влудяваха. Той зарови пръсти в бляскавата й коса, оставяйки се на удоволствието, което му доставяше. Тя засмукваше ту бавно и внимателно ту бързо. Главата й се движеше нагоре-надолу. Мъжът притвори очи. Колко хубаво! Как жадно и с желание, почти грижовно засмукваше и ближеше копието му, тази сладострастница.

Тя спря и се изправи отново обкрачвайки го с дългите си крака. Нежно свали горнището на работната му дреха, после ризата му и го остави по черната тениска отдолу. Помилва лицето му и го целуна. Езиците им затанцуваха ту в нейните,ту в неговите уста.

Той изхлузи шортите и дантелените бикини, откъм задната част, Почти му стана мъчно, за приклещеното отпред приятелче. Леко плъзна пръсти и за момент му се стори, че не го усеща. Тя притвори очи. Дупето й лъсна оголено. Той го сграбчи с две ръце и отново го замачка, диво, разтваряйки го и почвайки да масажира анусчето й. Продължи да я целува по устните и да си играе да ближе и захапва зърната на гърдите й. Пъхна наплюнчения си пръст, който тя бе смукала до преди малко, в тясното отверстие и усети съпротива. Започна да масажира, докато мускулът не се отпусна и не пое жадно този приключенец. Същевременно, тя разопаковаше лубриканта от пакета с презервативи. Той отказа да ползва гумичка, искаше да я напълни отзад, но без лубрикант нямаше да стане. Тя изля малко от хладното желе в дланта си, извъртя се и започна да го размазва с нежни, масажиращи движения по коравия, пулсиращ чеп. Той пое пакетчето и потопи пръста си в него. Намаза ануса й обилно.

Сега добре смазани, можеха да се отдадат на удоволствието.

Главичката на члена, влезе внимателно,последвана от дългото, леко извито тяло. Тя притвори очи и леко изстена. Той зарови лице в гърдите й, притворил очи и прехапал леко долната си устна. Двамата се притиснаха един към друг, под топлите лъчи на ранно септемврийското слънце. Той поседя малко в нея без да мърда. Погледна я в очите. Целуна я. С една ръка хавана и почна да масажира едната й гърда, хапейки зърното, близвайки го закачливо. С другата държеше бузите на дупето й разтворени. Започна бавно да се движи, следейки реакциите й. Започна да диша тежко и възбудено. Тя простенваше все по-силно! Движенията му се ускориха. Започна да потъва в нея, все по-дълбоко, все по-лесно, след всеки тласък. За малко ануса й оказа съпротивление и се стегна леко около пулсиращата му плът, но той не се спря. Изохка и продължи пъшкайки да блъска в нея. Скоро тестисите му, изскочили от дюкяна на несваления му панталон, заудряха в отворчето, като целият му чеп, бе потънал надълбоко. Той спираше и се наместваше и пак почваше да бъхти в нея. Тя на моменти поемаше инициативата и сама се нанизваше и движеше нагоре-надолу по члена му, с лице към него.

След малко, решиха да разнообразят и да сменят позицията. Той я накара да застане на четири крака върху масата. Самият той се покачи зад нея и както бе на колене, бавно я прониза. Юнакът му влезе без да срещне съпротива. Дупето и се бе предало. Анусчето й жадно, засмукваше всеки сантиметър от мъжествеността му, влудявайки го. От време на време леко го стягаше, за да увеличи плътното усещане, носещо им удоволствие. Той притвори очи и наведе глава назад. Започна да ускорява темпото. С всеки тласък, тя започваше да стене и да се извива все повече и повече. Мъжът пъхна ръката си отдолу и напипа , твърдината отпред. Усети влага и се усмихна. Взе да я масажира, представяйки си, че е голям клитор. Чу как стенанията и заприличаха на крясъци от удоволствие. Самият той започна да стене по силно, блъскайки, масажирайки я, опипвайки гърдите й. Загледа се как пениса му прониква надълбоко и се възбуди още повече.

Усети, че краят наближава. Достигаше своят връх. Присегна се и продължи да я масажира между краката. Искаше и малката хубостница, да свърши с него. Леко забавяше и удряше рязко, без да спира да движи дланта и пръстите си бързо там долу! Усещаше лепкава влага през шортите и бикините й. Когато усети, че и тя ще се изпразни, той забърза отново.

Талазите сперма избликнаха, част от тях в нейния анус, част от тях по основата на гърба. Той стенеше силно. Вълните на удоволствие, конвулсиите, го завладяха. Нея също. Тя също свърши, усещайки топлината на собствените си сокове и невероятно удоволствие.

Двамата се отпуснаха, изтощени. на масата под слънчевите лъчи и се унесоха!





Comments

Popular posts from this blog

ЗА ЕДИН МИГ

МОМЧЕТО НА ТАТКО (THE ELITE CALL-GIRL'S TALES)

СЕКС ФАНТАЗИИТЕ НЕ СА ЗА ВСИЧКИ... ТЕ СА ЗА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ СМЕЛОСТ!!!