СЕКС ФАНТАЗИИТЕ НЕ СА ЗА ВСИЧКИ... ТЕ СА ЗА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ СМЕЛОСТ!!!



BULGARIAN/БЪЛГАРСКИ:

Хората са различни!

Те се обичат по различен начин и правят най-интимните неща по-различен начин. Този блог никога не е имал за цел да налага и да кара хора, които не харесват дадени сексуални техники, дадени отношения, които са пуритани и религиозни фанатици, смятащи, че секса е само мъжът върху жената, с удоволствие до минимум, да започнат да правят нещата описани тук.

А нещата описани тук, са просто твърде дръзки еротични... не чисто секс фантазии, основно на жени, колкото и да е невероятно, защото и жените имат дръзки фантазии и харесват нещата по определен начин.

Блогът по никакъв начин не насърчава СЕКСУАЛНОТО НАСИЛИЕ! Авторите тук (надяваме се да имаме и господа) напълно стоим зад ПЪЛНОТО СЪГЛАСИЕ И ВЗАИМНОСТ МЕЖДУ ДВАМА ДУШИ! За това и разказите тук са основно за ВЗАИМНОТО И СПОДЕЛЕНО ЖЕЛАНИЕ МЕЖДУ ХОРАТА!

ТУК СА НЕЖЕЛАНИ ХОРА, КОИТО СЪДЯТ ДРУГИТЕ НА БАЗА СОБСТВЕНАТА СИ ОГРАНИЧЕНОСТ! НЕЖЕЛАНИ СА "ХЕЙТЪРИ" И НАСИЛНИЦИ! НЕЖЕЛАНИ СА ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ ХОРА, НЕЗАВИСИМО КОЛКО ОБИКНОВЕНИ СА ПОНЯКОГА ПОСТОВЕТЕ. НЕЖЕЛАНИ СА ХОРАТА, КОИТО СЕ СРАМУВАТ ДА ОБИЧАТ И ДА ИМАТ ФАНТАЗИИ... НЕЖЕЛАНИ СА ХОРАТА БЕЗ ВЪОБРАЖЕНИЕ!

Благодаря Ви!

Искрено ваша, 
Ваня Валентинова

ENGLISH: 

SOON TO BE ADDED...

Comments

Popular posts from this blog

ЗА ЕДИН МИГ

МОМЧЕТО НА ТАТКО (THE ELITE CALL-GIRL'S TALES)