СВАТБЕНА ТРОЙКА



ВНИМАНИЕ!!!

ВСИЧКИ ОПИСАНИ СЛУЧКИ И ГЕРОИ В ТАЗИ ТВОРБА/ТЕЗИ ТВОРБИ, СА ПЛОД НА АВТОРСКОТО ВЪОБРАЖЕНИЕ! 

ВСЯКА ПРИЛИКА С ДЕЙСТВИТЕЛНИ ЛИЦА, МЕСТА И СЪБИТИЯ Е СЛУЧАЙНА!

Почти всяко момиче, мечтае за сватбения си ден - за бялата рокля, гостите, цветята, подаръците, за тържеството и най-вече за вричането в любов и вярност на любимия човек. някои и за първата брачна нощ 😉😜

За мен, това винаги е бил дългоочаквания ден в който не просто ще разменим пръстени и думи, пред публика с моя любим. Това ще е Денят в който ще се свържем символично (и физически), пред лицето на вечността. 

Но уви, този ден ми донесе и едно по-различно преживяване...

1.

От първия миг в който се запознахме с бъдещия ми съпруг, изпитахме огромно физическо влечение един към друг. Той е чужденец, мисли и действа  по много по-различен начин от мъжете в родната ми страна - патриархални, егоистични сексисти, в мнозинството си. Беше приятно мургав, с тъмни очи, черна леко оредяваща коса, но адски чаровен и възбуждащ.

Трябваше да излизаме навън и да се срещаме в моя апартамент, защото беше вдовец и имаше дъщеря на около осем години. Вси още не смеехме да се запознаем с детето, защото не знаехме до къде ще стигнем. Но нещата някак си се наредиха.

От първия момент в който се любихме с Н., не искахме да спираме и някак си знаехме, че ще свържем живота си завинаги. Той просто умираше да ми доставя удоволствие, а не действаше като повечето егоисти, които бях срещала, мислещи само за себе си и оргазма си в леглото. Членът му, леко извит настрани бе невероятно оръжие за целта - достигане на оргазъм. Обожавам да го милвам, да го притискам между гърдите си, да издърпвам кожичката му за да скривам главичката му, да го смуча докарвайки го до екстаз!

Да го изпивам до дъно!

Той заравяше глава между краката ми и сякаш с часове можеше да седи там и да се любува на клитора и чувствителните ми гънки и да проучва с език малката пещера на забавлението между бедрата ми. 

Обладаваше ме отпред, отзад, доставяйки ни взаимно удоволствие.

Тогава се появи Дик.

2.

Един ден, Н. със загадъчно-лукава усмивка се появи в спалнята ни, криейки нещо зад гърба си.

Аз, по дантелено бельо, излегнала се върху матрака, подпряла небрежно глава го изгледах с любопитство. "Играчка?!",мина ми през ума, "Купил е играчка!!!". 

Отдавна обсъждахме идеята да си купим дилдо или вибратор, за да освежим сексуалния си живот. Всъщност Н. бе любопитен как би ми понесла двойна пенетрация, а и знаеше, че и на мен ми е любопитно, но нямахме желание да включваме трети човек. А и за това се  изисква огромно доверие и много уговорки, има си правила. Не бяхме готови за това.

Приближи се до леглото и ме накара да затворя очи. Постави тежичкия пакет в ръцете ми. Отворих очи. Беше се постарал и опаковал кутията с панделка и в златна хартия. Трепетно, разопаковах подаръка си. Красив, двадесет сантиметров красавец от кибер кожа, с прекрасна розова главичка, изпъкнали вени и твърди топки, гордо се изпъваше в кутията си. 

"Дай му име!", лукавата, палава усмивка не слизаше от устните на Н. 

"Кое ще му отива най-много?!", престорих се на замислена, слагайки пръст на червените си устни  и  завъртайки очи към тавана, като някаква ученичка. "Дик! Ще се казва Дик!".

Н. се засмя на стандартния ми избор на име. 

"Толкова си сладка! Ще го включим ли в играта?".

Нямаше нужда от втора покана. Докато поемах члена на Н. в устата си, Дик проучваше влажната ми писана, чевръсто и дълбоко, добре смазан с лубрикант. Няколко мига по-късно, приятеля ми се излегна и ме придърпа върху себе си. Намести се опитно там, където допреди малко кибер-сладура бе вилнял и започна да поблъсква в мен. След минута, допълнително смазания с желеподобната консистенция подарък, вече навлизаше бавно в ректума ми. Скоро двата фалоса -  реален и не точно, бяха в тялото ми и Н. усещаше "натрапника" в задния ми двор, докато аз се опитвах да го движа...

Беше невероятно усещане! Усещане, което ме накара да искам нещо повече... Да се замисля сериозно дали не искам истински мъж, в себе си, едновременно с приятеля ми.

3.

Сгодихме се с Н. 

Преди това се запознах със семейството му и дъщеря му. Дори да не ме бяха харесвали до тогава, защото съм чужденка, виждайки как Н. грее от щастие до мен, роднините и приятелите му, капитулираха и ме приемаха или се примиряваха с идеята, че ще съм постоянна част от живота му.

Запознах се с К., който се оказа мой сънародник, женен в родината ни, баща на две деца. Имал заведение, но се наложило да дойде до другия край на света, за да търси прехрана. Запознали се с Н. случайно и си допаднали като приятели. Помагали си и се подкрепяли и така, К. безспорно получи поста "кум" на сватбата ни.

Чаровен, омаен, с красиви лешникови очи, не беше трудно да се сприятелиш и да харесаш, този позитивен мъж. Скоро, започнахме да се мотаем тримата, приятелски напред - назад, а и аз някак си му бях близка, като негова сънародничка. 

Една вечер, бяхме тримата, заедно. Чашите с вино се лееха и скоро аз реших да потанцувам за двамата мъже. Заизвивах се чувствено под ритмите на музиката. Първоначално и двамата ме гледаха, като хипнотизирани, седнали с широко разтворени по мъжки крака. Хванах Н. за ръка и го накарах да застане пред мен. Затанцувахме, а К. нервно отпиваше от чашата си. Издърпах и него, зад гърба си. Танцувах между тях. Гостът ни бе по-неуверен за това трябваше да сложа ръцете му върху кръста си, докато тези на годеника ми се бяха озовали върху задните ми части. Танцувах между двамата. Обгърнах врата на стоящият зад мен К. и се отпуснах върху гърдите му с притворени очи, докато Н. се полюшваше в ритъма на музиката между бедрата ми. Забелязах, че приятеля му не смее да се допре до мен, изотзад... Явно се притесняваше. 

Когато музиката свърши, тримата паднахме върху дивана, като по сигнал. Засмяхме се. Аз  се доближих до Н. и го целунах. Неволно ръката ми докосна чатала на К. и в този момент мистерията около леката му скованост и отказ да се допре до тялото ми бе разкрита. Парчето му, издуваше ципа на дънките му, до скъсване. Тактично се направих, че не съм усетила, продължавайки да целувам Н. и прегръщайки го с две ръце.

Тази нощ, докато се любехме страстно с годеника ми, мислите ми се върнаха към случката с К. Мисълта, че ме желаеше и го възбуждах, ме накара да се замисля - дали той не е правилният избор, за нашия сексуален експеримент.

К. все пак ме бе пожелал.

А може би всичко бе заради виното.

4.

Дните се нижеха, погълнати от приготовленията за сватбата. Идеята ни за малко празненство на брега, срещна неодобрението на бъдещите ми свекри. Искаха голямо празненство за семейството им. Аз разбира се нямах кого да поканя и от първите дни, идеята че ще съм сред чужди хора в един толкова важен ден, взе да хвърля сянка върху щастието ми.

Н. усети това и правеше всичко възможно да ме утеши и приласкае. Сексът ни ставаше все по-горещ и по-пристрастяващ. Почти нямаше свободен момент в който той да не проникне в мен и да се слеем. Понеже съм трудна откъм оргазмите, това го предизвикваше и той настояваше всеки път да стигна до края с помощта на езика или пръстите му, заровени между краката ми. Не беше егоист, но беше адски лаком за секс с мен. Аз мрънках, че имам своите недостатъци, но той бе решил, че ще ме обича въпреки тях и го доказваше всеки ден, по милиони начини. С думи. С дела.

Просто обичах този мъж.

К. също бе самотен. Бе имал проблеми със съпругата си, но я обичаше, защото бе майка на децата му и някаква опора. Класическа картинка. Говорехме си, когато имахме възможност и в един момент, думите просто се изплъзнаха от устатата му.

"Иска ми се да те бях срещнал, години преди това. Ти си невероятна и Н. е голям късметлия. Отпускам се когато съм с теб и е почти греховно приятно. Толкова си разбираща и ... топла".

Той млъкна. По тялото ми се разля приятна топлота. Усетих лека възбуда, нежна и гъделичкаща. Ирационалното желание да целуна този мъж, се надигна в мен, почти неустоимо.

"Преди години, нямаше да ме харесаш, защото бях затънала в собствената си мизерия.", казах аз горчиво, с цел да охладя страстите, малко. Не, че не беше истина. Депресията бе част от живота ми за дълго време. Но, откакто напуснах родината си нещата някак си се наредиха по един позитивен начин.

Вечерта, след поредното бурно, страстно и интимно боричкане в леглото с Н. аз не можах да заспя. Любимият ми се унесе, но аз останах будна и мислите ми се върнаха към К., седнал на плетен стол на терасата ни, пиещи сок. Той излъчващ такава самота и носталгия. А аз желаех да поема горчивината му и до го стопля, да го скрия в себе си. Озовах се над него. Целунах го. Той ме придърпа в скута си. Устните ни вече са плътно залепени и страстта бушува в телата ни. Освобождавам члена му и прокарвам ръка, нагоре - надолу. Насочвам ги и го поемам в себе си....

Пръстите са между краката ми, в тъмната спалня. Аз съм притворила очи и се отдавам напълно на видението си. Оргазмът идва скоро. Разтърсва ме буйно, на талази. Отворих очи и видях силуета на годеника си, подпрял глава с ръка и любуващ ми се с блеснал поглед. Той се наведе и ме целуна. В следващия миг бе вътре в мен и се понесохме отново на вълните на страстта и опиянението.

5. 
Дългоочаквания ден дойде.

Церемонии. Церемонии. Хора, които почти не познавам.

Отивайки към олтара, първо погледнах Н., после и К. седящ до него. Двамата бяха толкова красиви и елегантни, в черните костюми, папионка и белите си ризи. Вълнението се надигна в мен. Онази, сладка, топлина се разля в слабините ми. Двамата се усмихваха в отговор на моята широка усмивка.

След вричането, последва банкета.

Танцувахме първият си танц с Н. После няколко танца с негови роднини. Хвърляне на букет, уловен от доведената ми дъщеря. Веселие и смях.

В един момент една ръка се протегна над рамото ми и чух: "Може ли един танц?".

Озовах се в прегръдките на К. Той се приближи до ухото ми и прошепна "Толкова си хубава!". Сърцето ми заби учестено. Усещах дъха му, галещ голата ми шия. Можех да се завъртя и да го целуна... Но вместо това се отпуснах в прегръдката му и облегнах глава на рамото му. В един момент се завъртяхме и видях Н., който ни гледаше, някак замислено. Дали не подозираше, че имам някакви симпатии и ... апетити към приятеля му?

Часове се занизаха в празнуване на нашия любовен съюз. Н. хвана ръката ми в един момент и я стисна леко. Останахме така за доста дълго време. В един момент, докато на дансига и в залата, суматохата, бе взела връх, той нежно ме поведе след себе си с едно тихо, но пълно със жажда и копнеж "Ела!".

6.

Затръшнахме вратата зад гърба си, страстно целувайки се. С взаимни усилия се освободих от капана на булчинската рокля и нейните воали. Останах по белия корсет с дантели по него, банелите и тънките, изрязани бели бикини, в които се шмугна ръката на младоженеца, освободил се от сакото си. Бях подпряна на стената и той се притискаше към мен, плътно.

Езиците ни бясно се бореха в една страстна схватка. Стенания. Ръката му, умело ровеше под влажната тъкан на гащичките. Пръстите милваха втвърденото топченце на похотта, скрито зад завеса от нежни гънки, после се плъзнаха във влажното ми, сякаш безкрайно кладенче на удоволствието и започнаха да влизат и излизат, подготвяйки местенцето за по-виден и голям почетен гост.

Н. извади гърдите ми от банелите на корсета. Започна да засмуква зърната им едно след друго. Заоблизва ги - първо ареолите, после самите втвърдени до пръсване връхчета. Изстенах силно, замаяна от усещането. Той продължи да редува близане със засмукване, без да спира да ме стимулира между краката.

Ръката ми се плъзна към ципа на панталона му. Той направи място леко отдръпвайки се. Усмихна ми се предугадил намерението ми. Целуна ме страстно. Остнахме така, докато аз освобождавах пленника в боксерките му. Пръстите ми обърнати с върховете надолу, изпънати и леко разперени, нежно тръгнаха отдолу и го помилваха до върха, прокарвайки дланта си по ствола му, следвана от тях. Обвих твърдото му стебло, стиснах го и рязко се смъкнах надолу. После нагоре. Отново и отново, карайки го да отметне глава и да изстене с притворени очи. Позабавлявахме се така известно време.

Той ме отведе припряно до една кушетка, доста елегантна и изглеждаща като  антикварна ценност. Накара ме да коленича върху нея, а той застана прав до облегалката за ръце с навирен към мен розов прът. Аз се подпрях и хванах с две ръце прекрасното му парче. Рязко минах по ствола, със средно силен натиск. След това, държейки го в една ръка доближих лицето си към него и го поех. Нахлу в мен почти целият. Добре, че пръстите ми, стиснаха основата му и го ограничаваха, иначе щеше да ме задави напълно. Трябваше ми време за това. Ръката ми масажираше нагоре-надолу чувствената тъкан. Вените му пулсираха. Сякаш всеки момент ще експлодира в устата ми. Аз засмуквах, докато той се движи напред-назад, чукайки ме сякаш в гърлото. Извадих го. Облизах главичката му и ствола. Поех го отново. Този път по-дълбоко. Почти се задавих и сълзи потекоха от очите ми, добре, че грима беше водоустойчив. Дръпнах се леко назад и пак го поех още по-надълбоко. След няколко дръпвания и поемания, вече можех да го приютя целият в устата си за по няколко секунди и да му позволя да тласва в нея.

Чух шум от отваряне и затваряне на вратата. Отразих го някак си с онази мъничка частица от съзнанието си, която е нащрек, преди да бъде погълната и тя от бурните страсти. Задните ми части, стърчаха предизвикателно към входа и само тънка дантелена линия покриваше прелестите ми и минаваше между напълно голите ми бели бузи на дупето. Ако там имаше някой, определено щеше да се наслади на гледката.

Ами ако има някой?

Извърнах поглед, без да преставам да смуча члена на Н. и го видях.

К. седеше, привел глава напред и с разкрито широко чело, под което очите му блестяха. Бе свил едната си ръка под гърдите а другата подпряна върху нея и присвита в юмрук седеше пред устните му, така, в замислена поза. Погледът му подсказваше, че това което вижда му харесва. И не само погледа...

В този момент сякаш бе сключен пакт на мълчаливо съгласие. В този момент тримата сякаш свързвахме съдбите си по един непозволен, забранен начин, въпреки всичко и всички, но все пак това си е нашият живот и нашият интимен свят.

Без да каже нито дума или да изчака позволение, К. се приближи зад мен, както бях надупена на кушетката. Коленичи. Аз бях извадила фалоса на Н. от устата си и го масажирах, леко разсеяно, неизпускайки от поглед нашия неочакван гост. К. отмести дантелената ивичка настрани и разголи вулвата ми. В следващия миг, сякаш токова дъга премина през цялата ми същност. Езикът му шареше по срамните устни, минаваше между тях, дразнеше клитора ми. Изстенах и се върнах към стърчащия пред очите ми хубавец на Н., но в началото, това което К. правеше  с устни, език и после с пръсти, там долу, отзад, ме разсейваше. После реших да вложа емоциите, които той предизвикваше, в заниманието със съпруга си. Започнах да смуча и поемам твърдия прът от чувствена плът с двойно повече усилие и страст. Н. почти закрещя. К. заби езика си във влагалището ми, рязко и го вкарваше и изкарваше бързо, докато пръстта му масажираше отвора на ануса ми. Талазите от семе, се изляха в устата ми и аз не успях да погълна много защото в този миг, самата аз крещях от удоволствие, предизвикано от кума ни.

Н. ми помогна да се почистя. К. помогна да бъда разположена, разкрачена максимално на кушетката. Н. седна до мен, милвайки вътрешната страна на бедрото на единия ми крак под който се бе сврял. Целуна ме, дълбоко и страстно. К. през това време, целуваше вътрешната  страна на разтворените широко бедра, сантиметър по сантиметър - ту отляво, ту отдясно, отначало избягвайки чувствителната зона по средата. Изведнъж впи устни в нея и ме погледна, оттам, изотдолу. Езикът му отново ме прониза. Н. през това време си играеше с лявата ми гърда. Първо я пое в шепа и закачи зърното с палец, после я пое в устата си, засука като пеленаче, гледащ ме палаво. Притворих очи, докато К. просто ме целуваше и засмукваше там долу, отново дразнещ клитора ми.

Кумът ни спря и се промуши под другият ми крак до мен. Твърдият му чеп стърчеше разголен - бе го "лъскал", докато вършеше подвизите си и сега продължи докато аз не го накарах да спре и не го отмених. Той ми се усмихна, след момент в който се наслади на движенията на ръката ми с притворени очи. Наведе си и пое другата ми гърда в устата си. Аз буквално се загърчих между тях. Двамата ту силно, ту слабо ме засмукваха. Аз стиснах и прокарах ръка по члена на К., нагоре... и отново,... все нагоре. Милвах, съживяващото се парче на Н. Двамата упорито работеха над зърната ми, раздразнени от езиците и вакума, породен от смучещите им устни. Беше невероятно и аз се чувствах замаяна. В един момент ми се искаше да затворя крака, но от двете страни ме държеше по една мъжка рака, под бедрата и не ми позволиха. Извиках. Молех се да не спират... Отново изпитах силен оргазъм, който едва не ме събори от кушетката на земята. Но, те ме държаха здраво...

Тъкмо помислих, че са се отегчили от това сладко мъчение и те измислиха ново, колективно. Двамата плъзнаха ръце между разкрачените ми крака. Започнаха да милват, опипват, разтварят вулвата ми. Пръстите им влизаха в мен. Аз притворих очи и се отпуснах назад простенвайки. Усещането бе невероятно. Двамата мъже милващи и галещи ме там долу. Ръцете им навсякъде. Толкова милувки можеха да ме убият от вълнение. Отново зацелуваха гърдите ми. Ръцете им не спираха да шарят, там долу. В един момент и двамата сякаш натикаха по два пръста в тялото ми... Аз пак започнах да се извивам между тях.

Дойде време да се захванем с нещо по-сериозно. Двамата, отдавна се бяха освободили от панталоните си, а бикините ми набързо се озоваха изхлузени и захвърлени някъде наоколо. Останаха само по ризи и папионки, като в някакъв порно филм. Но реално нямахме много време да се събличаме и отдаваме на похотта, по адамово облекло. А и така, бяха не по-малко възбуждащи, нищо че потта, попиваше в бялата тъкан на гърбовете, ръцете и около врата им

Двамата в бойна готовност бяха решени да атакуват по някое отверстие. Сценографията ни бе следната: К. застана прав през другата облегалка, до кушетката, с неговия инструмент здраво натопорчен към мен. Н. застана зад мен, стъпил с единия крак върху тапицерията, обкрачил с него задните ми части, почти, здраво държейки ме за хълбоците, с другия крак на пода. В тази композиция, членът на К. бе поет от жадните ми устни, право в устата и гърлото, а буталото на Н. нахлу във писанката ми плавно, спря за момент вътре и започна леко да блъска. Двамата тласкаха натопорчените си чепове от двете страни, в началото умерено, постепенно забързано. Аз масажирах и смучех този в устата си, поемах го надълбоко, почти давейки се. Него можех да огранича в движението му а и К. бе внимателен. Н. обаче бе завладян от екстаза и като добър съпруг, гледаше не да изпълни, а преизпълни задълженията си, блъскайки здраво в мен. Така заклещена отгоре и отдолу, бях в безизходица, но ми харесваше. Съпругът ми вилнеещ страстно дълбоко в мен, най-добрият му приятел и кум се опитваше да ме задуши с неговият прът на страстта, дълбоко в гърлото ми. Невероятно!

Не помня колко дълго останахме в тази групова хореография. В един момент Н. каза нещо на К. К. бавно извади члена си от устата ми а, Н. ме дръпна към себе си. Скоро прозрях плана им. Съпругът ми седна зад мен. К. нежно ме придърпа и целуна. "Дано си готова за това, слънце!" каза той. В следващия момент Н. се намести към средата на кушетката, К. любезно ми помогна да го обкрача с гръб към него. Съпругът ми усърдно мажеше слюнка по ствола на члена и главичката. Бавно и старателно, придържана от кума ни, бях нанизана отгоре му. Поех го през тесния си ректум, който успях да отпусна и той застина в мен за момент за да ми даде време да свикна с усещането. Подпря задните ми части с двете си ръце, така че да не се отпусна напълно отгоре му и леко почнахме да се движим, основно аз надолу-нагоре, но и той удряше изотдолу, на моменти. К. се смъкна между бедрата ми и отново впи устни в катеричката ми. В следващия момент вкара пръсти в нея, съсредоточено. Ръката му милваше члена му. Миг по късно, той бавно се плъзна в пещеричката ми, докарвайки ме в изумление и възторг. Н. замря за миг в мен, в задничето ми. К. започна да се движи, като попита как съм, много нежно и със загриженост в гласа. Двамата мъже, заседнали в мен, отпред и отзад, ми доставяха невероятно усещане, за пълнота, за страст и удоволствие отвъд границите. К. основно тласкаше между широко разтворените ми крака, като Н. леко подпираше и от време на време, рядко се повдигаше за някое леко блъсване отдолу. Останахме така, стенейки силно от удоволствие за дълго време.

В следващия момент К. внимателно ме издърпа и аз се изнизах от чепа на съпруга си. Кумът ни, ме придърпа върху себе си и бавно вкара члена си в мен, както лежах отгоре му. Н. не закъсня, смазвайки отново оръжието си с слюнка, да ме прониже по-смело в пламналия ректум. Целунахме се продължително с К.. Той масажираше гърдите ми отдолу. Съпруга ми ме милваше по гърба, по задничето, блъскаше в тясното отверстие и се наслаждаваше на свободата да се движи в мен, както му харесва. Притворих очи и се отдадоха на усещанията си. Член, изпълващ ме отпред във влагалището, член изпълващ ме отзад, в ректума и отвъд. Двата усещащи се през тънките прегради. Двата пращящи и изпълнени от желанието да ме напълнят. Н. блъскаше доста неконтролируемо в мен и усещах леко неразположение, но не и болка. К. от време на време тласкаше леко своя юнак в предния ми вход. Желаех ги и двамата. Обичах ги -  така здраво приклещени в мен и аз приклещена между тях.  Умирах за, соковете им, изпълващи ме цялата, преливащи.

Но, сделката явно бе друга! Двамата, синхронизираха движенията си и се подпитваха, дали единия или другия не е близо до края. Така, че К. в един момент удряше по-бързо и по-надълбоко. В друг момент Н. блъскаше яростно в мен и всички стенехме силно от удоволствие. Накрая, К. , ръмжейки, просто стигна върха си, издърпа приятелчето си бързо, но остави малко от сока си в мен и останалото в трепетна струйка, обля срамните ми устни, разтворени над зачервеното влагалище. Блажената течност се стече надолу. Съпругът ми с вик, също изля част от порцията си в дупето ми, а останалата обля гърба и отвора на ануса ми, също пламнал от безмилостното блъскане в него.

Отпуснахме се блажено на кушетката.

"Хубав, сватбен подарък, а?" - каза К. полушеговито при което се разсмяхме.

Беше ми адски хубаво и комфортно между тях. Слабините и задничето ми пламтяха приятно, облени в спермата на тези прекрасни господа, а аз бях на седмото небе. Целунах първо съпруга си, дълго и страстно, после и К. - не по-малко продължително и с не по-малко жажда и плам...

7.

Върнахме се на тържеството, взаимно помогнали си да се спретнем. Мъжете ми помогнаха да се намъкна в роклята след като ме почистиха, а аз им направих качествен контрол, стягайки папионките им, попивайки потта им и целувайки ги като за последно, закачливо стискайки ги леко, между чатала.

Мислено, си благодарих, че успях да убедя майката на Н., че не искам сложни прически и воал. Щях да изглеждам издайнически раздърпана с тях, а сега просто бях леко запотена и запъхтяна. Разбира се и зачервена от невероятно смущение, че някой може би е разбрал какви ги вършим.

Влязохме заедно с Н. и ни посрещнаха аплодисменти и тостове. Двамата се погледнахме и се разсмяхме. Все едно ни поздравяваха за подвига ни преди малко.

К. се появи през друг вход и застана до стената гледайки към нас, оградени от останалите гости. Грабна чаша шампанско от минаващ сервитьор и смигна шеговито към мен и Н. Ние му отвърнахме синхронно и отново се засмяхме.

Това беше първият ни, но не и последен път заедно. Определено щяхме да повторим.

Следващия път обаче, щях да настоявам да ме изпълнят и със соковете си, не само с чеповете  си.

😜😉Бъдете сигурни!

К Р А Й 

Comments

Popular posts from this blog

ЗА ЕДИН МИГ

МОМЧЕТО НА ТАТКО (THE ELITE CALL-GIRL'S TALES)

СЕКС ФАНТАЗИИТЕ НЕ СА ЗА ВСИЧКИ... ТЕ СА ЗА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ СМЕЛОСТ!!!